Σασμός: «Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και μόνο που το λέω...» - Συγκινημένοι Λάλος & Λαμπροπούλου πίσω από τις κάμερες στο φινάλε

Το αντίο τους...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Σασμός
Facebook / Σασμός

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού με το οποίο έκλεισε οριστικά ένας τριετής κύκλος. Πρόκειται για μία σειρά που οι τηλεθεατές λάτρεψαν και αυτό αποδεικνύεται εύκολα από τα νούμερα τηλεθέασης που έμεναν σταθερά ακόμη και με δυνατό ανταγωνισμό απέναντι - δείτε εδώ τα εξωπραγματικά ποσοστά που σημείωσε χθες στο φινάλε.

Πέρα, όμως, από το κοινό, το σίριαλ αγάπησαν πολύ και οι ηθοποιοί του cast, οι οποίοι έγιναν οικογένεια μέσα σε αυτό το διάστημα, επομένως ο αποχαιρετισμός ήταν πολύ δύσκολος και για εκείνους. Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ήταν άκρως συγκινημένοι σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram όπου μιλούσαν για τους ρόλους τους και όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός Λαμπροπούλου & Λάλου μετά το φινάλε του Σασμού

«Μου είναι δύσκολο να διαλέξω ποιες στιγμές θυμάμαι από αυτό το ταξίδι που λέγεται Σασμός, αλλά σίγουρα αυτό που μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό είναι τα πρώτα γυρίσματα, στις αρχές, όταν ξεκινήσαμε. Η αθωότητα που είχαμε μπαίνοντας σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Πώς γνωρίζαμε τους χαρακτήρες, πώς γνωρίζαμε την ιστορία και πώς σιγά σιγά ανακαλύπταμε τι είναι αυτό που κάνει τη σειρά έτσι ιδιαίτερη. Αυτό που θα μου λείψει είναι οι άνθρωποι, είναι οι συνεργάτες, είναι η καθημερινή επαφή με τους σκηνοθέτες, τα παιδιά της παραγωγής, τους συναδέλφους μου και σίγουρα, ο χαρακτήρας, σίγουρα ο Μαθιός. Τα συναισθήματα που έχω είναι τόσο πλούσια, τόσα πολλά, αλλά νομίζω το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη, είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό που έζησα, γι' αυτό που ζω και θέλω κάπως έτσι να ευχαριστήσω το σύμπαν και όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να βγει αυτό το project», είπε εκείνος.

Δείτε επίσης: Σασμός: «Ξεφτιλίστηκαν όλα!», «Αλήθεια τώρα;» - Οργή στο X/Twitter για το φινάλε


«Ήρθε, λοιπόν, αυτή η δύσκολη ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Σασμό. Δύσκολη για εμάς που τον ζήσαμε τρία ολόκληρα χρόνια σαν την καθημερινότητά μας. Γεμίσαμε συναισθήματα και εκτός λήψης και εντός. Εξερευνήσαμε μια τεράστια γκάμα της ανθρώπινης ψυχής, ψυχολογίας, συναισθημάτων. Αγαπηθήκαμε, αγχωθήκαμε, μελαγχολήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστηθήκαμε με την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν τρία χρόνια τώρα.

Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική προσωπικά, αλλά βέβαια νιώθω κιόλας ότι - μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και μόνο που το λέω - νιώθω ότι δεν την αποχαιρετώ στα αλήθεια, αποχαιρετώ μόνο την καθημερινότητά της, γιατί αυτή η ύπαρξη πάντα θα υπάρχει και θα αποκτήσει ίσως μια ποιητική θέση κάπου», δήλωσε με την σειρά της η ηθοποιός.