Γη της Ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την Δ' σεζόν! Η Ιουλία ντύνεται νύφη στο πλευρό του Στάθη

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την Δ' σεζόν! Η Ιουλία ντύνεται νύφη στο πλευρό του Στάθη

Δεν πρόλαβε να κλείσει ο Γ' κύκλος και ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για την Δ' σεζόν στη «Γη της Ελιάς». Όμορφες στιγμές, ανατροπές και νέες δοκιμασίες περιμένουν τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega, που αυτή την περίοδο ετοιμάζουν τις πρώτες σκηνές για προβολή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο εκτός απροόπτου.

Μάλιστα η Αντιγόνη Κουλουκάκου, που υποδύεται την Ιουλία στη Γη της Ελιάς, έδωσε spoiler από μία πολυαναμενόμενη στιγμή που θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια και δεν είναι άλλη από τον γάμο με τον Στάθη.

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς spoiler: Στάθης και Ιουλία παντρεύονται - Τι θα συμβεί με το μωρό που έχει στα σπλάχνα της

Οι φωτογραφίες από τον γάμο Ιουλίας-Στάθη στη Γη της Ελιάς

Ένα απ' τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στη Γη της Ελιάς, που πέρασε από τρικυμίες και βάσανα μέχρι να καταλήξει μαζί, οδεύει προς το happy end. Ή μπορεί και όχι, αφού η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Πασχάλης Τσαρούχας άφησαν κάποιες υπόνοιες σε backstage βίντεο που δημοσίευσαν.

Δείτε το βίντεο:

«Σε παντρεύομαι επιτέλους! Κάνουμε αυτό που θέλει ο κόσμος», της λέει ο Πασχάλης Τσαρούχας, που υποδύεται τον Στάθη στη Γη της Ελιάς, για να λάβει την απάντηση: «Δεν αποκαλύπτουμε άλλα, γιατί μπορεί την τελευταία στιγμή κάτι να γίνει»! Μένει να δούμε αν ήταν μία μπλόφα ή αν τελικά Στάθης και Ιουλία και ζήσουν ένα ευτυχισμένο τέλος.

Παράλληλα η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε μία σειρά από τα backstage στη Γη της Ελιάς, όπου ποζάρει για πρώτη φορά ως νύφη. To ζευγάρι σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο φθινόπωρο, με την επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη σηματοδοτεί νέες εξελίξεις.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο Στάθη-Ιουλίας:

Η γη της Ελιάς Ιουλία νύφη
Η Γη της Ελιάς γάμος Στάθη και Ιουλίας

«Θα έχουμε κάποιες ανατροπές, οι οποίες θα επηρεάσουν το γενικότερο οικογενειακό μας σύστημα, θα κλονιστούν κάποια πράγματα, έχουν να κάνουν με τα παιδιά μας. Δύο είναι τα παιδιά μας, αυτό που θα γεννηθεί τώρα και μια μεγάλη κόρη. Θα κλονιστεί λίγο η οικογενειακή μας γαλήνη», δήλωνε για τη νέα σεζόν στην «Ελένη» η Αντιγόνη Κουλουκάκου.