Ψυχοκόρες 9/7: Πυροβολισμοί και δυο γυναίκες κάτω στο χώμα - Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Μην το χάσετε! Δείτε το trailer!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες 9/7: Πυροβολισμοί και δυο γυναίκες κάτω στο χώμα - Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Σοκαριστικές αναμένονται οι αποψινές 9/7 εξελίξεις τις κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της! Μοιραίες συναντήσεις, συναισθήματα ανεξέλεγκτα....

Τι θα δούμε απόψε στις Ψυχοκόρες - Επεισόδιο 59 - Τρίτη 9/7

Οταν το κουδούνι της οικογένειας Κοτρώτση χτυπήσει και η Αρχοντούλα τρέξει να ανοίξει, Μαρίκα και Δεσποινιώ ακούνε την αδελφή τους, Φρόσω, να συστήνεται ως Ευανθία Νάτση και τρελαίνονται. Εμφανίζονται και εκείνες στην πόρτα και τα τρία κορίτσια μόνο να κλάψουν από χαρά μπορούν. Λίγο αργότερα, η Βασιλική θα βρεθεί στην αυλή της οικογένειας Κοτρώτση και ο Σώτος θα τη ρωτήσει τι ψάχνει. «Μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος. Βρήκα μια διεύθυνση στην τσέπη μου και την ακολούθησα. Πίστευα πως εδώ θα βρω τις αδελφές μου αλλά έκανα λάθος», τονίζει και του γυρίζει την πλάτη. Ο Σώτος δείχνει να καταλαβαίνει και τη σταματάει. Λεπτά αργότερα, την πηγαίνει πάνω στο σπίτι του και η ένωσή της με τις Μαρίκα, Δεσποινιώ και Φρόσω θα είναι μαγική!

Δείτε επίσης: «Ψυχοκόρες» - Η Νέλλα αποχαιρετά με δάκρυα την Αρχοντούλα: «Δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ για όσα είπες»

Τα κορίτσια ανταλλάσσουν τα βιώματά τους και μοιραία από τις συζητήσεις τους αντιλαμβάνονται πως για όλα τα δεινά που κλήθηκαν να βιώσουν φταίει η Βικτωρία Μαρόγλου. Αποφασίζουν λοιπόν να την αντιμετωπίσουν και οι τέσσερις σε μια εκδήλωση που γίνεται πως τιμήν της, αλλά η Φρόσω, που καταζητείται για φόνο και πλέον δεν έχει κάτι να χάσει, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Πηγαίνει νωρίτερα από όλες και απειλεί να πυροβολήσει τη γυναίκα που της στέρησε την οικογένειά της. Ομως και η Βικτωρία βγάζει όπλο. Οι πυροβολισμοί ακούγονται ταυτόχρονα, όπως ταυτόχρονα «πέφτουν» και οι δύο γυναίκες στο χώμα.

Δείτε εδώ τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!