Το προξενιό της Ιουλίας: Χαλασμός στο twitter με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA - «Ανατροπή που τελικά τον σκότωσε η...»

Έπεσε η αυλαία και κανένας δεν βγήκε ίδιος από αυτή την ιστορία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: Χαλασμός στο twitter με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA - «Ανατροπή που τελικά τον σκότωσε η...»

Το Προξενιό της Ιουλίας έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης 4/7 με το τελευταίο επεισόδιο. Το μεγάλο φινάλε ήταν καθηλωτικό, αφού αποκαλύφθηκε τι τελικά έγινε με την μικρή Βγενιώ αλλά και ποιος δολοφόνησε τελικά τον μεγάλο Γιωργίκη Προβιό μετά τα όσα κακά έκανε σε ολόκληρη την οικογένεια του.

Όπως παρακολουθήσαμε, η Βγενιώ πέθανε όταν άλογο στον στάβλο την χτύπησε και της έσπασε το στήθος. Ο Γιωργίκης είπε στον Λεοντίου να θάψει το σώμα της και να μην μάθει κανείς τίποτα, αφού αν το μάθαινε η Ιουλία ή η Χάδω θα τον σκότωσαν. Τελικά η Ιουλία ούτως η άλλως του αφαίρεσε την ζωή μετά από τις χιλιάδες προσβολές και ξυλοδαρμούς που υπέστη με τελειωτικό "χτύπημα" την αποκάλυψη πως εκείνος σκότωσε την πρώτη του γυναίκα την Ευγενία.

Η Στεφανία ωστόσο ήταν εκείνη που πήρε πάνω της το έγκλημα. Θέλοντας να προστατεύσει την Ιουλία και να καταφέρει επιτέλους να ζήσει ευτυχισμένη μακριά από το κλουβί που την είχαν κλείσει, παραδίνεται στην αστυνομία και ομολογεί πως εκείνη τον μαχαίρωσε. Έτσι μπαίνει φυλακή.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται στον ALPHA και θα σαρώσει μετά τον Σασμό - Ψαρράς, Μάσχα και Σαράντης ανάμεσα στους πρωταγωνιστές

Ιουλία και Χρήστος έμειναν μαζί μέχρι το τέλος, ενώ ο Γρηγόρης είναι παρελθόν πλέον για εκείνη. Παρόλο που της εξομολογήθηκε την αγάπη του, του απάντησε πως πλέον η Ιουλία που ήξερε πέθανε μαζί με το παιδί της...

Την ώρα λοιπόν που προβαλλόντουσαν όλα αυτά στον ALPHA, στο twitter επικράτησε πανικό με τους τηλεθεατές να αποθεώνουν την Ευγενία Ξυγκόρου, τον Μελέτη Ηλία και την Άννα Μάσχα για την συγκλονιστική τους ερμηνεία.

Από την άλλη έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για την πλοκή. Συγκεκριμένα για το γεγονός πως η Ιουλία ήταν εκείνη που σκότωσε τον κακοποιητή της. Ο Προβιός την είχε βιάσει, την είχε σαπίσει στο ξύλο, της πήρε το παιδί με την βία, την κλείδωσε στο υπόγειο, ενώ την έβαζε να ακούει και να παρακολουθεί να κάνει έρωτα με την ερωμένη του.

Η σκηνή της δολοφονίας του πέρασε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα, με την Ιουλία να φωνάζει «Αυτό για όλες τις Ευγενιες και τις Ιουλιες. Για όλες μας».

Κάποια από τα tweets για το φινάλε της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας