Μαρία Τζομπανάκη: «Spoiler χοντρό! Με συγχωρείτε, δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια» - Η αποκάλυψη για το τέλος του Σασμού

«Λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Σασμός (δεξιά)
Facebook / Σασμός (δεξιά)

Η Μαρία Τζομπανάκη πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του καναλιού, τον Σασμό, η οποία σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της μετά από τρία χρόνια, γι' αυτό και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Το spoiler της Μαρίας Τζομπανάκη για τον Σασμό

«Ήδη έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα με τα δυο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ, που κόντρα σε όλες τις διαμάχες και τις βεντέτες κι την εκδίκηση, αγαπήθηκαν κι έκαναν και παιδί μαζί. Συμβολικά θα γίνει μία κίνηση, θα βαφτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον. Spoiler χοντρό! Με συγχωρείτε, δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια, αλλά ήταν μία πολύ σοβαρή ερώτηση. Ο Σασμός θα έρθει με μια βάφτιση, λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα. Εκεί γίνεται ο Σασμός. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό», είπε αρχικά σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη στιγμή που θα γίνει η ένωση των δύο οικογενειών στο σίριαλ.

Και πρόσθεσε: «Θα δείτε τραγουδιστές που αγαπάτε, θα δείτε τα παιδιά του Σασμού να χαίρονται πάρα πολύ. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να το πω, πώς από το πένθος περνάμε στον χορό και το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μια μάνα και για μια χήρα (Βασιλική) και έναν αδερφό (Αστέρης), όταν γίνει ένα τέτοιο δράμα μέσα στην οικογένειά, πώς θα περάσουν στο γλέντι; Υπάρχει ένας άλλος άγραφος νόμος στην Κρήτη. Στα 3 χρόνια, γίνεται ένα μεγάλο γλέντι πάντα με αφορμή μια βάφτιση ή έναν γάμο. Εκεί αν είναι να γίνει ένα γλέντι επί 100, γίνεται επί 1000, για να ορίσει το τέλος του πένθους για τις οικογένειες. Μέχρι τότε κανένας δεν παντρεύεται, κανένας δεν βαφτίζει. Το γλέντι γίνεται σε υπερθετικό βαθμό. Δεν είναι ασέβεια προς τον νεκρό, ή τους νεκρούς, αντιθέτως είναι "θα σε τιμώ, αλλά πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους και οι νέοι"».

Δείτε επίσης: Μαθιός, Πετρής, Νικηφόρος και Μάρκος εμφανίζονται στο γάμο Αργυρώς και Αστέρη - Η τελευταία συγκλονιστική σκηνή της σειράς

«Η πιο δύσκολη σκηνή που μου έχει μείνει είναι αυτό το μοιρολόι, το τελευταίο. Ήταν πολύ δύσκολο να ταυτιστώ με αυτό και ταυτόχρονα να ερμηνεύω σαν ηθοποιός το κομμάτι που πρέπει ο θεατής να πάρει και να καταλάβει τι είναι αυτά τα έθιμα και ταυτόχρονα να αποχαιρετήσει μια δουλειά η οποία είναι η οικογένεια, είναι η πατρίδα, είναι το παιδί σου», ανέφερε επίσης.

Δείτε επίσης: "Λύγισε" στο φινάλε του Σασμού - «Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα...»