Το προξενιό της Ιουλίας: Spoiler "βόμβα" από την Άννα Μάσχα για τo φινάλε - «Το τέλος του Προβιού είναι...»

Αποκάλυψε τους δολοφόνους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: Spoiler

Η Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου μίλησε για το μεγάλο φινάλε της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, το οποίο θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη 4/7 (δείτε το trailer) μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Η τηλεοπτική Χάδω έδωσε spoiler "φωτιά" για την δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού.

Το spoiler της Άννας Μάσχα για το φινάλε της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας

«Ήταν αρκετά δύσκολη η σκηνή της αυτοκτονίας, αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που έδωσε τον λυρισμό στη σκηνή. Αυτοκτονεί, γιατί μπροστά της πια δεν βλέπει τίποτα. Δεν έχει ορίζοντα. Τα έχει χάσει όλα, δεν έχει άλλες ευκαιρίες. Από την προηγούμενη σκηνή, η Χάδω έχει περάσει στην απέναντι όχθη, το μυαλό της είναι ήδη θολωμένο, είναι σε ακραία κατάσταση.

Η Χάδω ήταν ένας ακραίος χαρακτήρας, με εσωτερικευμένη πατριαρχεία, μια αδικημένη γυναίκα, με προσόντα, με ικανότητα, που δεν έκανε τίποτα στη ζωή της και γέμισε κακί. Είχαμε συζητήσει με τον σεναριογράφο για το τέλος, είχε αυτήν την άποψη και συμφώνησα μαζί του. Αυτοί οι ακραίοι χαρακτήρες δεν μπορούν να έχουν καλό τέλος. Δεν ξέρω αν αγάπησα κάτι στη Χάδω, γιατί κι εγώ ήμουν απέναντι από αυτά που έλεγε και υποστήριζε. Ομολογώ ότι κατανοώ από που πηγάζει το δράμα της. Δεν ξέρω αν θα την έκανα παρέα, αλλά την κατανοώ», ανέφερε για το ρόλο της στην σειρά Το προξενιό της Ιουλίας.

Σχετικά με τη δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού (τηλεοπτικού αδερφού της), αποκάλυψε πως «Θα δούμε flashback, όπου εδώ είδαμε το τέλος της Χάδως, θα τη δούμε σήμερα, θα δούμε τι έγινε το μοιραίο βράδυ. Το τέλος του Προβιού είναι γυναικεία υπόθεση. Είναι δίκαιο και βαθιά ανατρεπτικό το φινάλε». Όπως άλλωστε γνωρίζουμε δυο γυναίκες τον δολοφόνησαν - δείτε εδώ ποιες.