ANT1: Αυτή είναι η σειρά που φέρνει με Νούσια, Πρωτόπαππα & Σκιαδαρέση - Θα σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης

Δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ANT1: Αυτή είναι η σειρά που φέρνει με Νούσια, Πρωτόπαππα & Σκιαδαρέση - Θα σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης

Ιντριγκες, πάθη, δολοφονίες, ραδιουργίες, συμμαχίες κι έρωτες. Η νέα αστυνομική κοινωνική σειρά «Το ξενοδοχείο», την οποία ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να προβάλλει σε καθημερινή βάση από τη νέα σεζόν, υπόσχεται να τα έχει όλα κι ακόμα περισσότερα, σε μια πλοκή που θα τοποθετηθεί χρονικά στην εποχή του Μεσοπολέμου.

Τις επόμενες κινήσεις του στη μυθοπλασία ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ήδη βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας της νέας του καθημερινής σειράς που θα μας μεταφέρει στα χρόνια του Μεσοπολέμου μέσα από μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες, πάθη, δολοφονίες, ραδιουργίες, συμμαχίες κι έρωτες.

Πρωτόπαππα, Νούσιας, Σκιαδαρέσης στην σειρά Grand Hotel

Το ισπανικό δράμα εποχής «Grand Hotel» που είχε προβληθεί παλαιότερα από τον ALPHA στην πρωτότυπη εκδοχή του, θα δούμε από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1… α λα ελληνικά. Την προσαρμογή του σεναρίου θα αναλάβουν η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού, τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης («Παράδεισος των κυριών»), ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’30 έχουν αναλάβει να αποτυπώσουν δύο μετρ του είδους καθώς την επιμέλεια των σκηνικών έχει αναλάβει ο Αντώνης Χαλκιάς («Το νησί», «Αγριες μέλισσες», «Πανθέοι») και των κοστουμιών ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης («Πανθέοι»).

Η ιστορία θα αναπτυχθεί σε 160 επεισόδια και οι συζητήσεις για τη στελέχωση του καστ έχει ήδη ξεκινήσει. Στην πρωταγωνιστική ομάδα που έχει ήδη κλείσει, θα δούμε τον Τάσο Νούσια, που φέτος απολαύσαμε στη «Μάγισσα», αλλά και την Καλλιόπη Χάσκα που μας συστήθηκε μέσα από την ίδια σειρά με τον ρόλο της Μεταξίας. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που πρωταγωνίστησε στο «Ναυάγιο», είναι επίσης στους επίλεκτους. Πρόταση έχει γίνει και στη Μαρία Πρωτόπαππα που απολαμβάναμε τρία χρόνια στον «Σασμό», ενώ ανάμεσα στα ονόματα που ακούγεται ότι συζητούν με την παραγωγή είναι οι Αναστάσης Ροϊλός, Αναστασία Παντούση, Δημήτρης Καπουράνης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νίκος Κουρής, Ναταλία Τσαλίκη, Μιχάλης Συριόπουλος και Ειρήνη Δράκου.

Δείτε επίσης: Από τον Σασμό πάει στον «Τιμωρό», τη νέα σειρά του ALPHA!


Η υπόθεση της σειράς του ΑΝΤ1

Κηφισιά 1928. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφής του, η οποία εργαζόταν εκεί. Από έναν συνάδελφό της πληροφορείται ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής. Ομως, εκείνος δεν πείθεται. Καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη εις βάρος της, είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδελφός του θύματος κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράστη.

Βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών. Ο νεαρός άντρας θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Μόνη σύμμαχός του θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας, μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Οταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητά του, θα δεχτεί να τον βοηθήσει. Παράλληλα, την υπόθεση προσπαθεί να ερευνήσει κι ένας αστυνομικός σε δυσμένεια.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24