Το προξενιό της Ιουλίας (4/7): «Σκότωσε το παιδί σου; Για αυτό τον σκότωσες;» - Απόψε το τελευταίο επεισόδιο

Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του Γιωργίκη Προβιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (4/7): «Σκότωσε το παιδί σου; Για αυτό τον σκότωσες;» - Απόψε το τελευταίο επεισόδιο

Η σειρά Το προξενιό της Ιουλίας, απόψε ολοκληρώνεται με το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο. Επιτέλους και μετά από μεγάλη αγωνία, αποκαλύπτεται το δολοφόνος του Γιωργίκη Προβιού αλλά και αν ζει ή είναι νεκρή η μικρή Βγενιώ. Θα καταφέρει να αθωωθεί η Ιουλία ή θα οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα;

Το τελευταίο επεισόδιο του Προξενιού της Ιουλίας

Μιλώντας με τον Επιφάνειο, ο Κωστής θα μάθει αρκετές λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη, αλλά και τι απέγινε τελικά η Χάδω, αλλά και η μικρή Ευγενία που εξακολουθεί να αγνοείται.

Αργότερα ο διοικητής της χωροφυλακής ανακρίνει και την Ιουλία προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ο άντρας της. «Ιουλία, μίλα. Ισως είναι η μοναδική ευκαιρία να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Σε περιμένει το εκτελεστικό απόσπασμα», είναι τα λόγια του. Η μάνα της όλο αγωνία περιμένει απέξω να δει ποια είναι η τύχη της κόρη της. Καθώς το κορίτσι παραμένει σιωπηλό, οδηγείται στον εισαγγελέα, που καλείται να αποφασίσει για την ενοχή και τον εγκλεισμό του στη φυλακή ή την αθωότητά του. Η Αλεξάνδρα και ο Αλκης καλύπτουν δημοσιογραφικά το γεγονός...

Από τα spoiler που έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν - αφού κανείς δεν γνωρίζει στα σίγουρα πως πέθανε ο Γιωργίκης - οι δολοφόνοι είναι συγκεκριμένα δυο και τα πιο κοντινά πρόσωπα του. Πρόκειται για δυο γυναίκας (διαβάστε εδώ ποιες).

Από την άλλη, σύμφωνα με το βιβλίο η μικρή Βγενιώ είναι νεκρή. Όπως γράφει, πεθαίνει όταν βλέποντας τον πατέρα της μαχαιρωμένο πέφτει πάνω του να τον αγκαλιάσει και τραυματίζεται από το μαχαίρι που είναι καρφωμένο πάνω του.

Το τι έχει σκηνοθετηθεί όμως στην σειρά, θα το δούμε απόψε!