Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Το μήνυμα στο Instagram λίγο μετά το συγκινητικό τέλος των Παγιδευμένων

«Είναι πολλοί αυτοί που...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου οι Παγιδευμένοι έριξαν αυλαία, αφού ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος, και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δεν πρόκειται να υπάρξει επόμενη σεζόν. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο πρωταγωνιστής, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος υποδυόταν τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκάτο.

Ο ηθοποιός έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά το οποίο μιλούσε για το τέλος της σειράς και τους ανθρώπους που βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα να βγει αυτό το αποτέλεσμα που οι τηλεθεατές αγάπησαν.

Το "αντίο" του Μιχάλη Λεβεντογιάννη για τους Παγιδευμένους

«Δύο σεζόν μόλις ολοκληρώθηκαν. Είναι πολλοί αυτοί που βοήθησαν να γίνει αυτή η σειρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνταξιδιώτες μου σε αυτό το υπέροχο ταξίδι - σκηνοθέτες, συνεργεία, ηθοποιούς - αλλά κυρίως εσάς για την αγάπη με την οποία αγκαλιάσατε τους "Παγιδευμένους". Καλό Καλοκαίρι σε όλους και στο επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Σταμάτα εσύ!» - Η αμήχανη απάντηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Μιχάλης Λεβεντογιάννης Παγιδευμένοι

Στο X/Twitter έγινε χαμός, με τον κόσμο να μιλά για τις σπουδαίες ερμηνείες όλων και τη συγκίνηση που προκάλεσαν τα παιδιά που απέκτησαν οι πρωταγωνιστές, ενώ πολλοί έκαναν λόγο και για την χημεία των ζευγαριών και των ηθοποιών του cast.

Τα πράγματα, όμως, φαίνεται πως δεν είναι έτσι και πήρε από τις κάμερες. Τεράστιο σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα social media για την σειρά, καθώς Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ την κίνηση της συντρόφου του ακολούθησε και ο Πέτρος Λαγούτης.

Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, τα προβλήματα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν πολλά, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί δυο στρατόπεδα. Οι λόγοι που έκαναν τους δυο ηθοποιούς να βρίσκονται πλέον στα μαχαίρια είναι κάποιες πολύ προσωπικές λεπτομέρειες που δεν ήθελαν να τις αποκαλύψουν.

«Από την αρχή της σεζόν υπήρχαν διαφορές μεταξύ των πρωταγωνιστών σε πολλά θέματα! Είχαν χωριστεί και σε στρατόπεδα στα γυρίσματα. Οι διαφωνίες ήταν τόσο πολλές που στο τέλος της σεζόν έγινε ένα κρίσιμο μίτινγκ. Ήταν κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο! Μετά τη συνάντηση προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. Και μάλιστα σε κάποια γυρίσματα που υπάρχει και κόσμος, είχε δει ότι υπήρχαν κάποιες εντάσεις. Υπήρχε μια δυσαρέσκεια από την παραγωγή και το κανάλι από κάποιες συμπεριφορές στα γυρίσματα και κυρίως όταν αυτά γίνονταν σε δημόσιο χώρο», αποκαλύφθηκε στο πλατό της εκπομπής.

Μάλιστα, επικοινώνησαν και με τους δυο πρωταγωνιστές με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να απαντάει «Όλα καλά», ενώ η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ να στέλνει τα φιλιά της.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης - «Υποφέραμε με τη Μάρθα στους “Παγιδευμένους”, δεχτήκαμε συκοφαντία!»