Το προξενιό της Ιουλίας (3/7): «Εγώ σκότωσα τον Γιωργίκη» - Ομολογεί στον Στασινόπουλο, όμως η αλήθεια είναι άλλη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (3/7): «Εγώ σκότωσα τον Γιωργίκη» - Ομολογεί στον Στασινόπουλο, όμως η αλήθεια είναι άλλη

Το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας θα προβληθεί απόψε 3/7. Η Κυριακούλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Επιφάνειος ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό. Ποια όμως είναι η αλήθεια; Θα δούμε και άλλο θάνατο;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 99

Η Κυριακούλα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τον γιατρό Γκλαβάνη και τη Φιλιώ. Εκεί, με αφορμή τη νοσηλεία και της Ιουλίας μετά την αιματοβαμμένη νύχτα στο αρχοντικό των Προβιών, θα συγκεντρωθούν οι περισσότεροι από τους ήρωες και ανάμεσά τους, ο αγνοούμενος από όλους Γρηγόρης. «Γρηγόρη, πού ήσουν; Σε ψάχναμε παντού», του λέει η γυναίκα του όλο αγωνία, αλλά εκείνος το μόνο που ρωτάει είναι: «Η Ιουλία πού είναι;» και ψάχνει να τη βρει. Μόνο που κι εκείνος θα κληθεί να απαντήσει αν γνωρίζει ή όχι ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό και αν το προηγούμενο βράδυ ήταν «παρών» στο αρχοντικό τη στιγμή της δολοφονίας. Σε όλους περνάει από το μυαλό ότι, μαθαίνοντας την αλήθεια, ο Γρηγόρης μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος του.

Δείτε επίσης: Σέρνουν την Δέσπω να ρίξει το παιδί του Γιωργίκη - Το τραγικό της τέλος

Ο Στασινόπουλος με τη Στάσα επιστρέφουν στη διοίκηση χωροφυλακής, μαζί με τον Επιφάνειο που ήρθε για να παραδοθεί. «Εγώ σκότωσα τον Γιωργίκη», παραδέχεται ο καλόγερος. «Εγώ φταίω για όλα. Εμένα να συλλάβετε». Ομως στην ανάκριση που ακολουθεί, δεν προκύπτει η άμεση συνέργειά του στον φόνο. «Πρέπει να μου πεις όσα ξέρεις. Να μου πεις τι έγινε για να βγάλουμε άκρη και να μάθουμε ποιος σκότωσε τον Προβιό και τι συνέβη. Πού είναι όλοι; Κανείς δεν είναι στο αρχοντικό», ρωτάει ο Στασινόπουλος. Πράγματι, μιλώντας μαζί του, ο Κωστής θα μάθει αρκετές λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη, αλλά και τι απέγινε τελικά η Χάδω, αλλά και η μικρή Ευγενία που εξακολουθεί να αγνοείται.