Bahar - Καινούργια αρχή: Σούπερ αποκλειστικό - Η Ρεγκίν οδηγεί την Μπαχάρ στην παραίτηση!

«Επιτέλους γλιτώσαμε!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Bahar - Καινούργια αρχή: Σούπερ αποκλειστικό - Η Ρεγκίν οδηγεί την Μπαχάρ στην παραίτηση!

Κι ενώ κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, η Μπαχάρ δεν αφήνει περισσότερα περιθώρια στη Ρενγκίν από το να της μιλήσει με πολύ άσχημο τρόπο και να την οδηγήσει στην απόφαση να παραιτηθεί από το νοσοκομείο. To περιοδικό TiVi Σίριαλ και η Γιάννα Παπανικολάου μας αποκαλύπτουν αποκλειστικά τι θα συμβεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Bahar - Καινούργια αρχή!

Φαίνεται πως το όνειρο για μια καριέρα στο νοσοκομείο φτάνει στο τέλος του πριν καλά-καλά αρχίσει για την Μπαχάρ, η οποία βλέπει πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Η τάση της να κάνει λάθη, προκαλεί την έκρηξη οργής των ανωτέρων της με αποτέλεσμα να της μιλάνε άσχημα, μη γνωρίζοντας ποιος είναι ο σύζυγός της και το παιδί της. Μάλιστα, μια λάθος δοσολογία χαπιού που έδωσε σ’ έναν ασθενή κάνει τη Σερέν να της μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια: «Εχεις το μυαλό στο κεφάλι σου; Προσπαθείς να σκοτώσεις τον ασθενή; Αλλη φορά δεν θα δώσεις από μόνη σου φάρμακο σε κανέναν», της λέει, φέρνοντας τον Αζίζ Ουράς σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να υπερασπιστεί τη μητέρα του.

Την ίδια ώρα, ο ερχομός ενός ισχυρού άντρα στο νοσοκομείο κάτω από άκρα μυστικότητα κινητοποιεί όλο το προσωπικό που έχουν ρητή εντολή να μη διαρρεύσει τίποτα στον Τύπο. Ομως, ένας δημοσιογράφος καταφέρνει να εισχωρήσει με ύπουλο τρόπο μέσα και καταφέρνει να εξασφαλίσει το αποκλειστικό που έψαχνε. Η δημοσιότητα αυτή στρέφει την προσοχή στην Μπαχάρ, την οποία και κατηγορούν πως εκείνη ήταν που έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Παράλληλα, η Σερέν καταγγέλλει στον διευθυντή τής κλινικής την Μπαχάρ για το λάθος που έκανε με τον ασθενή και όταν ο Αζίζ Ουράς το μαθαίνει, καβγαδίζει έντονα με τη Σερέν: «Γιατί έκανες καταγγελία για την Μπαχάρ;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει: «Ετρεξε αμέσως να σου το πει; Δεν καταλαβαίνω αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον σου για εκείνη».

Bahar - Καινούργια αρχή

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται στον ALPHA και θα σαρώσει μετά τον Σασμό - Ψαρράς, Μάσχα και Σαράντης ανάμεσα στους πρωταγωνιστές

Εκείνος, όμως, συνεχίζει: «Ολοι μας έχουμε κάνει λάθη, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα μαζί της; Η γυναίκα έχει παιδιά, οικογένεια, το έχεις σκεφτεί αυτό; Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν μπορώ να είμαι με έναν άνθρωπο χωρίς καρδιά και συνείδηση», της φωνάζει και εκείνη βάζει τα κλάματα, ενώ η Μπαχάρ που τους κρυφακούει καταλαβαίνει πως προκαλεί πρόβλημα στον γιο της και αυτό τη βάζει σε σκέψεις.

Bahar - Καινούργια αρχή: Τα σκληρά λόγια της Ρενγκίν

Η Μπαχάρ μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, έχει πια αμφιβολίες για το αν έκανε καλή επιλογή που ξεκίνησε να δουλεύει στο νοσοκομείο, αλλά ο γιος της την πείθει να κυνηγήσει το όνειρό της. Ομως, το επόμενο πρωί ένα τεράστιο λάθος που κάνει, θα αποτελέσει και το κερασάκι στην τούρτα για το αρνητικό κλίμα εναντίον της. Μια ασθενής από τη φυλακή που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται, ξεφεύγει από τον έλεγχο της Μπαχάρ που μιλάει με τη Ρενγκίν, και το σκάει. Ολοι κατηγορούν την Μπαχάρ.

«Δεν μπορείς να κάνεις μια δουλειά σωστά», της λέει η Ρενκγίν και η Μπαχάρ της απαντάει: «Το έσκασε την ώρα που ήρθα να σου μιλήσω», της απαντάει και η γιατρός της λέει: «Δηλαδή κατηγορείς εμένα; Μπαχάρ, τι θα γίνει αν αυτή η γυναίκα κάνει κάποιο κακό; Ποιον θα κατηγορήσουν; Εδώ είμαστε γιατροί, δεν παίζουμε. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις γύρνα στο σπίτι σου. Εδώ μέσα υπάρχουν νέοι και ιδανικοί βοηθοί, εσύ πιστεύεις ότι ταιριάζεις με όλους αυτούς; Μπορεί στο σπίτι σου να πεις ότι έκανες λάθος στο φαγητό που έφτιαξες, αλλά εδώ δεν είναι έτσι. Εδώ μιλάμε για τις ζωές των ανθρώπων».

Bahar - Καινούργια αρχή

Κι όλα αυτά τα λόγια μπροστά σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Μετά από αυτό, η Μπαχάρ αποφασίζει να παραιτηθεί, Τιμούρ και Ρενγκίν νιώθουν ανακουφισμένοι που θα την ξεφορτωθούν: «Επιτέλους γλιτώσαμε».