Bahar (2/7): «Πρέπει να κάνουμε επειγόντως μεταμόσχευση...» - Δύσκολες ώρες για την Μπαχάρ στο νοσοκομείο

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Bahar (2/7): «Πρέπει να κάνουμε επειγόντως μεταμόσχευση...» - Δύσκολες ώρες για την Μπαχάρ στο νοσοκομείο

Το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου στο κανάλι του ΣΚΑΙ παίζει η Bahar (δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα) και στο δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί η πρωταγωνίστρια θα βρεθεί αντιμέτωπη με πολύ δυσάρεστα νέα για την υγεία της. Θα πρέπει να κάνει χειρουργείο, αλλά τίποτα δεν είναι απλό...

Τι θα δούμε απόψε 2/7 στην Bahar - Επεισόδιο 2

Μια ξαφνική αδιαθεσία οδηγεί τη Μπαχάρ στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο ειδικός που θα την αναλάβει δεν είναι άλλος από τον μυστηριώδη γιατρό που γνώρισε τυχαία την προηγούμενη μέρα. Δυστυχώς όμως, τα νέα για τη Μπαχάρ είναι πολύ δυσάρεστα, καθώς θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Συμβατός δότης υπάρχει, αλλά δεν δείχνει μεγάλη προθυμία να τη βοηθήσει.

Οι εξελίξεις ολόκληρης της εβδομάδας

Επεισόδιο 3: Οι γιατροί καταφέρνουν να βρουν άλλον δότη για τη μεταμόσχευση. Το χειρουργείο πηγαίνει καλά και η Μπαχάρ ξυπνά, με όλες τις έννοιες της λέξης. Έχει πια καταλάβει ποιος την εκτιμά πραγματικά και ποιος τη θεωρεί δεδομένη, κι έτσι αποφασίζει πως κάτι στη ζωή της πρέπει να αλλάξει ριζικά.

Επεισόδιο 4: Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Μπαχάρ έχει ξεκινήσει, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσει από ένα ολικό makeover! Μετά το κομμωτήριο και τα ψώνια μέχρι τελικής πτώσης, η Μπαχάρ κηρύσσει και απεργία από τα καθήκοντά της ως νοικοκυρά. Ο σύζυγός της, ο Τιμούρ, αρχίζει να ανησυχεί για τις απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά της, όμως προς το παρόν, τις αποδίδει στο ψυχολογικό σοκ που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας της.

Επεισόδιο 5: Η Μπαχάρ συνειδητοποιεί πως η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στη ζωή δεν πρέπει με τίποτα να πάει χαμένη. Ήρθε ο καιρός να ζωντανέψει ξανά το μεγάλο της όνειρο, να γίνει κι αυτή γιατρός όπως ο Τιμούρ. Έτσι, αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα και να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις