Σαν Ψέμα (2/7): «Πρέπει επιτέλους να μάθεις...» - Το μυστικό της Ζωής κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από την Αλίκη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν Ψέμα (2/7): «Πρέπει επιτέλους να μάθεις...» - Το μυστικό της Ζωής κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από την Αλίκη

Η νέα καθημερινή σειρά του OPEN με τίτλο Σαν Ψέμα που διηγείται την πιο γλυκιά και συναισθηματική ιστορία σε σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη, έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών. Η ζωή της μικρής Αλίκης παίρνει διαφορετική τροπή όταν ο μπαμπάς της της πηγαίνει μια ψεύτικη μαμά να παριστάνει την πραγματική της που δεν είδε ποτέ, καθώς εξαφανίστηκε όταν ήταν 6 μηνών.

Όπως βλέπουμε όμως στα τελευταία επεισόδια, η Χριστίνα η πραγματική της μητέρα ήρθε ξανά στη ζωή τους και έχει φέρει τα πάνω κάτω. Παράλληλα, η Ζωή η ψεύτικη μαμά της, κινδυνεύει να φανερωθεί έπειτα από ένα απρόοπτο τηλεφώνημα...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN, Σαν Ψέμα

Επεισόδιο 53

Η Χριστίνα, με τη βοήθεια της Ζωής, συναντάει σε πιο ζεστό κλίμα την Αλίκη, ενώ όταν το ανακαλύπτει ο Πέτρος, ξεσπά. Ο Αντώνης, γνωρίζει ξαφνικά τη Νανά και ο Ιορδάνης δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ο Γιώτης, ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία, έχοντας καταλάβει τα λάθη του. Ο Τζώρτζης, εξομολογείται στη Βάσω, πώς νιώθει για εκείνη. Η Χριστίνα, ηχογραφεί σε μήνυμα για πρώτη φορά, τον λόγο που εγκατέλειψε την κόρη της και το στέλνει στον Πέτρο.

Δείτε επίσης: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πρωταγωνίστρια της σειράς «Σαν Ψέμα» - Ο σύντροφός της παίζει στο Famagusta

Επεισόδιο 54

Η Αλίκη, αναστατωμένη, προσπαθεί να βάλει στη σειρά τα κομμάτια του παζλ και να καταλάβει την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας που τη λένε Ζωή. Ο Πέτρος πηγαίνει να βρει την Χριστίνα στο νοσοκομείο. Η Νανά καταλαβαίνει ότι το σκουλαρίκι που βρήκαν στο σπίτι του Γιώτη είναι της Δέσποινας. Η Χριστίνα υπόγεια απειλεί την Ζωή για να την βοηθήσει να δει την Αλίκη.