Παγιδευμένοι (2/7): Η Άννα έγκυος και σε δραματική κατάσταση συναντάει τον "νεκρό" Δημήτρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (2/7): Η Άννα έγκυος και σε δραματική κατάσταση συναντάει τον

Απόψε 2/7 θα προβληθεί το μεγάλο φινάλε της σειράς Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1. Το τελευταίο επεισόδιο θα είναι γεμάτο ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις. Η Άννα σε δραματική κατάσταση θα μάθει πως είναι έγκυος την ίδια ώρα που θα δει τον Δημήτρη ζωντανό μπροστά της. Ποτέ δεν πέθανε... αντιθέτως όλα ήταν ένα κόλπο για να συλληφθεί τόσο ο Καρέλλης όσο και ο Ιάσονας και να πάνε φυλακή.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Δημήτρης χάθηκε σε μια στιγμή. Ο πατέρας του ο Σπύρος που είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ο αδελφός του ο Θοδωρής, ο παππούς του ο Γεράσιμος, η αδελφή του η μικρή Δάφνη, οι συγγενείς της Αννας και όλοι οι καλοί του συνάδελφοι είναι εκεί. Οπως και ο Ιάσονας που παρακολουθεί από μακριά.

Η Αννα περνάει από ακροαματική διαδικασία προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη μέχρι τη δίκη. Στην απολογία της λέει: «Αγαπούσα πολύ τον Δημήτρη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου πίστεψα ότι κάποιος μπορούσε να με αγαπήσει τόσο πολύ. Γιατί να τον πυροβολήσω; Ας πει κάποιος ότι δεν αγαπιόμασταν. Αυτά τα στοιχεία που έχετε είναι ψεύτικα. Κάποιος προσπαθεί να με ενοχοποιήσει. Αλλά σας ορκίζομαι. Δεν σκότωσα τον άνθρωπο που αγαπώ».

Ο Αλέκος Χατζής παίρνει τον λόγο και με αυστηρό ύφος αναφέρει: «Δεν της επιτρέψατε να πάει καν στην κηδεία του άντρα της. Θα μπορούσε να το σκάσει αλλά δεν το έκανε. Ζητώ να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη» και το πετυχαίνει. Στο μεταξύ, ο Ιάσονας πηγαίνει στον Καρέλλη: «Τι κάνεις εσύ εδώ; Είσαι τρελός;», τον ρωτάει. «Ηρθα ως δικηγόρος», είναι η απάντησή του, αλλά εκείνος τον διώχνει αφού η έρευνα δεν έχει τελειώσει και θεωρείται ακόμη ύποπτος.

«Στο τέλος της ημέρας τα λεφτά σου θα μεταφερθούν στη Γερμανία», είναι το μήνυμα που του μεταφέρει ο Ιάσονας, όμως ο Καρέλλης τον επιπλήττει: «Κατηγόρησες τον λάθος άνθρωπο. Κανείς δεν πιστεύει ότι η Αννα σκότωσε τον Δημήτρη. Το φωνάζουν τα στοιχεία». «Φοβάσαι μήπως σε ανακαλύψουν;», τον ρωτάει ο νεαρός. «Προτιμώ να αυτοκτονήσω παρά αυτό», είναι η απάντηση που παίρνει.

Δείτε επίσης: Έπεσαν unfollow ανάμεσα σε Λεβεντογιάννη με Φεντόρουφ και Λαγούτη - Οι τσακωμοί και η κρίσιμη σύσκεψη

Η Αννα αφού αφήνεται ελεύθερη, πηγαίνει στον τάφο του Δημήτρη: «Αγαπημένε μου, έφυγες στ’ αλήθεια. Τι θα κάνω χωρίς εσένα; Πώς θα τα καταφέρω;», λέει κλαίγοντας και μένει ξαπλωμένη πάνω στο μνήμα. Αργότερα μαζί με τον Αλέκο, την Αγγελική και τον Ανδρέα συνεργάζονται και μαζεύουν όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Καρέλλη. Η Αγγελική παρατηρεί ότι στα πλάνα που παρακολουθούν έχει αλλάξει ρούχα. Τρέχουν να βρουν στο ξενοδοχείο του το κοστούμι που θα έχει πάνω το αίμα του Δημήτρη και θα τον ενοχοποιήσει και πράγματι το βρίσκουν.

Ο κλοιός πλέον έχει στενέψει για τα καλά και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Τελικά, τον συλλαμβάνουν την ώρα που εκείνος πάει να διαφύγει με την οικογένειά του στο αεροδρόμιο. Δεν είναι ο μόνος όμως που θα περάσει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αφού η ομάδα, έχοντας βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τη συνεργασία του με τον Καρέλλη, συλλαμβάνει και τον Ιάσονα. Οσο για τον Κώστα, τελικά δεν έχει πεθάνει. Η Λίνα τον άφησε τραυματισμένο κι έτσι κατάφερε να ζήσει. Και καθώς ο ίδιος είχε βάλει φωτιά στο σχολείο και είχε απαγάγει τη Λίνα, ποτέ δεν μίλησε για τον τραυματισμό του από εκείνη.

Η Αννα, ελεύθερη πια, ζει απομονωμένη και δεν θέλει να δει κανέναν. Ο Ανδρέας πάει να την πάρει, όμως ξεμακραίνουν. «Πού πάμε; Δεν πάμε για το σκυλάκι;», τον ρωτάει. «Πέρασα και τον πήρα», της απαντάει και της δείχνει το κουτάβι στο πίσω κάθισμα. «Τότε;». «Θα πάμε στο ξενοδοχείο που σχεδίαζες να πας διακοπές με τον Δημήτρη», της λέει. «Γύρνα πίσω», του φωνάζει. «Όχι, θα πας για εκείνον και για μένα», είναι τα λόγια του. Η κοπέλα ανεβαίνει στο δωμάτιο και πέφτει για ύπνο.

Βλέπει τον Δημήτρη να την ξυπνάει. «Σήκω. Κοιμάσαι ακόμα;», της λέει. «Δεν είσαι αληθινός. Είναι όνειρο», λέει εκείνη συνέχεια και από την αγωνία της όντως ξυπνάει. Αργότερα κρατάει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Είναι αναποφάσιστη για το αν και πότε θα το κάνει. Οταν φεύγει από το δωμάτιο το αφήνει πάνω στο τραπεζάκι. Είναι θετικό. Πάει μια βόλτα και βλέπει κάποιον να φοράει ένα γκρι φούτερ σαν αυτό του άντρα της. Τον χάνει από τα μάτια της και αρχίζει να τον ψάχνει.

Οταν τον ξαναβρίσκει του χτυπάει την πλάτη και του λέει: «Αυτό είναι δικό μου». Εκείνος κατεβάζει την κουκούλα, γυρίζει και τότε η Αννα παθαίνει το σοκ της ζωή της. «Είναι όνειρο. Είναι όνειρο», αρχίζει να λέει στον εαυτό της. Εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά. «Εγώ είμαι, αγάπη μου». «Είσαι αλήθεια εσύ;», τον ρωτάει. Και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κλαίγοντας.