Ψυχοκόρες (2/7): «Την βρήκα κρεμασμένη» - Η Δεσποινιώ με σύφιλη κάνει δωρεάν έρωτα με τον Κοσμά Κοτρώτση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (2/7): «Την βρήκα κρεμασμένη» - Η Δεσποινιώ με σύφιλη κάνει δωρεάν έρωτα με τον Κοσμά Κοτρώτση

Στις Ψυχοκόρες απόψε 2/7 η Δεσποινιώ μαθαίνει πως έχει κολλήσει σύφιλη, ωστόσο, θα το εκμεταλλευτεί για να εκδικηθεί τον Κοσμά Κοτρώτση. Από την άλλη, ο Πολίτης θα αποκαλύψει στην Μαρίκα πως η γυναίκα του αυτοκτόνησε επειδή ο γιος τους πέθανε και δεν τον είδαν ποτέ...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 56

Το μάτι της Μαρίκας «πέφτει» σε μια φωτογραφία στον μπουφέ του σπιτιού του διπλωμάτη σε έναν νεαρό και έντρομη τον ρωτάει πού τον ξέρει. «Είναι ο γιος μου που υπηρέτησε στον πόλεμο, αλλά τα ίχνη του αγνοούνται από τότε. Από αυτόν τον καημό έφυγε η γυναίκα μου, Μαρίκα. Ακόμα και κάτι άσχημο να μάθαινα για εκείνον θα ήταν κάτι. Η άγνοια για το πού βρίσκεται με σκοτώνει κάθε μέρα και πιο πολύ», της λέει. Η Μαρίκα τότε θα του πει πως πριν φύγει από την Κρυοπηγή, το χωριό της, ο πατέρας της φιλοξένησε και προσέφερε σε αυτό το αγόρι βοήθεια, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο Πολίτης θα συγκλονιστεί και θα ευχαριστήσει τον Θεό που έφερε αυτή την κοπέλα στην πόρτα του. Για την ακρίβεια λυτρώνεται.

Μετά την ικανοποίηση που δείχνει να έχει η Δεσποινιώ έπειτα από τη συνεύρεσή της με τον Κοσμά, συναντά έναν φαντάρο που θα της αλλάξει τη ζωή. Ο άντρας δεν είναι άλλος από τον αδελφό της Νικόλα, που υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει και φυσικά θα την πάει στον γιατρό για να της δώσει την κατάλληλη θεραπεία. Η Δεσποινιώ χαμογελά ξανά μετά από καιρό, χωρίς να ξέρει φυσικά πως το μέλλον θα της χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά. Μάλιστα, ο γιατρός στον οποίο θα την πάει, θα είναι ένας παλιός της γνώριμος. Ο Σώτος Κοτρώτσης, που θα τρελαθεί από χαρά όταν τη δει ξανά μπροστά του, και θα τη βοηθήσει να έρθει σε επαφή με την αδελφή της, Μαρίκα.

Τελικά, ο Παύλος και η Μάγια αποκαλύπτουν το αληθινό πρόσωπο του Νέστορα και όταν ο τελευταίος σε μια οικογενειακή συνάντηση, απειλεί τη ζωή τους, ο Λεωνίδας σώζει τον Ερμή, μπαίνοντας μπροστά τη στιγμή που ο άντρας πυροβολεί.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς - «Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ»