Ψυχοκόρες (1/7): Η Φρόσω αντικρίζει το πτώμα του Μέλιου σε προχωρημένη σήψη - Πέφτει νεκρή απόψε

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (1/7): Η Φρόσω αντικρίζει το πτώμα του Μέλιου σε προχωρημένη σήψη - Πέφτει νεκρή απόψε

Καθηλωτικά είναι τα τελευταία επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες. Απόψε 1/7 στον ΑΝΤ1, θα δούμε την Φρόσω να βλέπει το άψυχο κορμί του Μέλιου στον πάτο του πηγαδιού. Την ίδια ώρα, η Μαρίκα λέει πως διαγράφει για πάντα τον όρκο που έδωσε με τις αδερφές της, ενώ η Δεσποινιώ κολλάει σύφιλη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 54

Ο Βελλής δέχεται να είναι η Φρόσω εκείνη που θα ψάξει στο πηγάδι της οικογένειας Νάτση για αρχαία, λέγοντάς της μάλιστα: «Αφού το θες τόσο πολύ, μπες εσύ εκεί μέσα. Θα είναι πιο εύκολο για εσένα, λόγω μεγέθους, να ανεβάσεις τα κομμάτια που θα βρεις». Ετσι, τη μέρα που η Ευανθία με τα δύο παιδιά λείπουν από το σπίτι, ο άντρας τη δένει προσεκτικά με ένα σκοινί και την κατεβάζει κάτω. Η Φρόσω συγκλονίζεται καθώς στον πάτο του πηγαδιού βρίσκει αυτό που φοβόταν περισσότερο από όλα. Το άψυχο σώμα του αγαπημένου της Μέλιου. Συγκλονισμένη, ανεβαίνει πάνω και υπόσχεται εκδίκηση στη γυναίκα που της πήρε τόσο βάναυσα ό,τι πολυτιμότερο είχε. Τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της.

Δείτε επίσης: Το παραμυθένιο τέλος της Μαρίκας - Της κάνει πρόταση γάμου αλλά την χωρίζει, τελικά παντρεύεται άλλον

Οταν ο αστυνόμος της Τρίπολης την πιέσει να του δώσει τα αρχαία που κρύβει στο σπίτι της Ευανθίας, εκείνη χωρίς να του πει πολλές λεπτομέρειες θα του ζητήσει μια μεγάλη χάρη. «Θα σου τα δώσω τα αρχαία και ό,τι ακόμα θες, αρκεί να με βοηθήσεις να σκοτώσω την Ευανθία». Ο άντρας δεν καταλαβαίνει και πολλά, αλλά δέχεται να της κάνει τη χάρη αφού θέλει πάση θυσία τα αρχαία να γίνουν δικά του.

Η Μαρίκα αφού δέχεται να γίνει η κυρία Πολίτη, μετακομίζει και επίσημα στο σπίτι του μελλοντικού της συζύγου και εκείνος από την πρώτη στιγμή την κάνει να αισθανθεί άνετα. Μάλιστα, της δίνει και χρήματα για να πάει να ράψει κάποια ρούχα. Εκείνη το κάνει με χαρά, αλλά σίγουρα δεν περιμένει πως στη μοδίστρα θα μάθει νέα για την αδελφή της, Δεσποινιώ.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία φτάνει στα ίχνη του Κόλλια, στον οποίο και κάνει ερωτήσεις για τον Κοσμά Κοτρώτση και την οικογένειά του. Ο πιστός βοηθός του τελευταίου, μόνο καλά λόγια έχει να πει, ενώ δεν είναι και ιδιαίτερα βοηθητικός σε ό,τι αφορά την εξαφάνισή του. «Καλό θα ήταν πάντως, αν τύχει και μιλήσετε, να του πείτε να έρθει άμεσα για κατάθεση στο τμήμα. Οσο παραμένει εξαφανισμένος, τόσο πιο δύσκολη κάνει τη θέση του, ακόμα και αθώος να είναι», επισημαίνει ο αστυνόμος.

Διαβάστε επίσης αποκλειστικό: Το λυτρωτικό τέλος της Ευανθίας - Έκανε τη ζωή της Φρόσως κόλαση, αλλά τελικά...

Με τις Αρχές όμως φαίνεται να έχει πρόβλημα και η Βασιλική. Ο Χατζής, που είναι σίγουρος πως ευθύνεται για τον θάνατο του Βαγγέλη Αρδίτη, όχι απλά τη βάζει στο μάτι αλλά και αποφασίζει να είναι εκείνος που θα την πυροβολήσει από απόσταση και όταν θα εκτελεί ακόμα μια αγγαρεία της. Μάλιστα, η Χριστίνα είναι δίπλα του όταν κάνει την αποτρόπαιη πράξη και βλέπει το κορίτσι να κείτεται νεκρό.