Παγιδευμένοι (1/7): «Γιατί αγάπη μου; Γιατί;» - Η Άννα βλέπει το άψυχο σώμα του Δημήτρη στο νεκροτομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, μια ημέρα πριν το μεγάλο φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (1/7): «Γιατί αγάπη μου; Γιατί;» - Η Άννα βλέπει το άψυχο σώμα του Δημήτρη στο νεκροτομείο

Απόψε 1/7 θα παρακολουθήσουμε το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η Άννα θα δει για πρώτη φορά το πτώμα του Δημήτρη μέσα στο νεκροτομείο, ενώ με την βοήθεια του Ανδρέα και του Χατζή θα προσπαθήσουν να παγιδεύσουν τον Καρέλλη και τον Ιάσονα για να τους βάλουν στην φυλακή.

Το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Η ομολογία της Αννας για τη δολοφονία του Κώστα μένει ατεκμηρίωτη, καθιστώντας τη τη βασική ύποπτο για τον φόνο του Δημήτρη. Τα στοιχεία εξαφανίζονται ένα-ένα. Ο κλοιός σφίγγει ολοένα γύρω της. Και το μεγάλο ερώτημα είναι: Θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά της;

Η θλίψη και ο πόνος έχουν φέρει την Αννα στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ο Αντώνης Καρέλλης έχοντας πυροβολήσει τον Δημήτρη, επιστρέφει στην εισαγγελία δείχνοντας συγκλονισμένος κι έτοιμος να βρει τον ένοχο. Φροντίζει ωστόσο να πετάξει τον συνάδελφό του από την υπόθεση: «Εχω μάθει να δουλεύω μόνος μου. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το εκτιμώ», του λέει και τον αφήνει εμβρόντητο. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας έχει φροντίσει να παγιδεύσει την Αννα και όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν εκείνη ως δολοφόνο του Δημήτρη.

Ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της και κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητά της, αν και η κοπέλα είναι πλέον παραιτημένη από τα πάντα. Ο Σπύρος όταν μαθαίνει ποιος κρατείται για τον φόνο του γιου του, πάει στο αστυνομικό τμήμα. Βλέπει την Αννα και την αγκαλιάζει: «Είμαστε όλοι κοντά σου. Δεν είσαι μόνη σου», της λέει.

Στη συνέχεια απευθύνεται στον υπεύθυνο της έρευνας: «Βρείτε τον δολοφόνο του γιου μου και μάθετε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας», τους φωνάζει με μάτια που βγάζουν φωτιές, αφού δεν πιστεύει ούτε για μια στιγμή ότι η νύφη του, που λάτρευε το παιδί του, θα μπορούσε ποτέ να του κάνει κακό.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης - «Υποφέραμε με τη Μάρθα στους “Παγιδευμένους”, δεχτήκαμε συκοφαντία!»

Ο Καρέλλης βρίσκεται με τον εντολοδόχο της δολοφονίας του Δημήτρη και νονό της μαφίας, που τον ρωτάει γιατί τα κανάλια δεν δείχνουν τη δολοφονία του εισαγγελέα: «Για να μην προκαλέσουν πανικό. Ή δεν πιστεύεις ότι πέθανε; Σε διαβεβαιώνω ότι δεν ζει. Τώρα είναι η σειρά σου να κρατήσεις την υπόσχεσή σου», είναι η απάντησή του. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας και η Αγγελική κοιτάζουν τις κάμερες της εισαγγελίας και βλέπουν τον Δημήτρη να φεύγει μαζί με τον Καρέλλη και ακολουθούν τη διαδρομή τους μέσα από τις κάμερες.

Οταν ο Ανδρέας συναντιέται με τον Καρέλλη, του λέει ότι παραιτείται από την υπόθεση. «Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Νομίζω ότι δεν μπορώ να κάνω μια έρευνα που με πληγώνει τόσο πολύ», δικαιολογείται στον απορημένο αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου. Στη συνέχεια πάει στην Αννα: «Ηρθες για να με κατηγορήσεις ξανά;», τον ρωτάει. «Αχ, πριγκίπισσά μου. Δεν ξέρω ότι δεν θα πείραζες ούτε τρίχα από τον φίλο μου; Ολα όμως τα στοιχεία δείχνουν εσένα. Παραιτήθηκα από την υπόθεση. Επρεπε να τους κάνω να πιστέψουν ότι δεν θα ανακατευτώ και ότι είμαι έξαλλος μαζί σου. Λες να μην ψάξω να βρω τον δολοφόνο του φίλου μου;», της λέει και ζητάει τη βοήθειά της.

Η ημέρα της κηδείας φτάνει, αλλά ο Αντώνης Καρέλλης δεν δίνει άδεια στην Αννα να παρευρεθεί. Ο Ανδρέας δεν ξέρει πώς να της το πει αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να το αποφύγει. Εκείνη είναι έξαλλη. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω αφού θέλει να αποχαιρετίσει από κοντά τον αγαπημένο της. Ετσι κάνει πως λιποθυμάει στο κελί της. Από το τμήμα καλούν ασθενοφόρο και την πάνε στο νοσοκομείο. Μόλις βρίσκει ευκαιρία επιχειρεί να το σκάσει. Εκείνη την ώρα όμως εμφανίζεται ο Χατζής και τη σταματάει.

«Ως δικηγόρος σου δεν σου επιτρέπω μια τέτοια ενέργεια. Αν το κάνεις αυτό θα πας κατευθείαν φυλακή. Θα καταστραφείς. Δεν θα σε αφήσω. Πρέπει να αποδείξεις την αθωότητά σου και να δικαιώσεις τον Δημήτρη», της λέει και την οδηγεί και πάλι στον θάλαμο του νοσοκομείου.