Το Ναυάγιο: «Σκέψου τι όνειρα είχατε...» - Διαλύει τον αρραβώνα και κλέβεται με τον αγαπητικό της απόψε στο φινάλε

Το τέλος των πρωταγωνιστών της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Σκέψου τι όνειρα είχατε...» - Διαλύει τον αρραβώνα και κλέβεται με τον αγαπητικό της απόψε στο φινάλε

Το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η σειρά που βγήκε φέτος για πρώτη φορά στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του MEGA και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, καθώς πρόκειται για μία πραγματική ιστορία. Ο λόγος για το Ναυάγιο. Δεν θα θέλετε να χάσετε το επεισόδιο!

Τι θα δούμε απόψε 30/6 στο μεγάλο φινάλε της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Το τέλος πλησιάζει και οι ήρωές μας επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα... Στα Χανιά, ο Βασιλείου και ο Παντελίδης ετοιμάζουν τον αρραβώνα της Λίνας και του Οθωνα, την ίδια ώρα που η Λίνα μαθαίνει πως ο Μάκης βρίσκεται κι αυτός στην Κρήτη. «Λίνα, πρέπει να πας να τον δεις. Του οφείλεις μια κουβέντα. Σκέψου τι όνειρα είχατε και πού καταλήξατε», θα της πει η Βάσω και η συνάντηση του πρώην ζευγαριού θα είναι μοιραία. Για την ακρίβεια θα κλεφτούν και θα φύγουν μακριά...

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: Εκείνος νεκρός από πυροβολισμό και υπόλοιποι από βόμβα; - Το φινάλε βάφεται με αίμα στον γάμο τους

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος επιστρέφει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στην εκκλησία του χωριού του, έχοντας πάρει μια μεγάλη απόφαση. Θέλει να μάθουν όλοι ότι ζει και να πληρώσει για το κρίμα του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα χάσει πάλι την Ειρήνη. Η Στέλλα αποφασίζει να πει επιτέλους την αλήθεια για το μωρό στην Ειρήνη, ξέροντας πως μετά θα πρέπει να το αποχωριστεί. Η παραδοχή της αλήθειας όμως θα φέρει μια μεγάλη χαρά στη ζωή της. Μια χαρά που ούτε εκείνη ούτε ο Βασίλης είχε στο μυαλό του.

Η σχέση τους δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελαν, όμως η μοίρα τούς έφερε ξανά αντιμέτωπους, αυτή τη φορά με αφορμή το ναυάγιο του «Φοίνιξ» αφού σε αυτό βρέθηκαν τα παιδιά τους που ερωτεύτηκαν. Οι οικογένειές τους μοιραία ήρθαν αντιμέτωπες με τις αλήθειες που βγήκαν στην επιφάνεια. Η Μαρία εν βρασμώ και αφού είχε χάσει τον άντρα της, θέλησε να ζητήσει εκδίκηση από τον Δημήτρη πυροβολώντας τον, όμως δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που οι δύο οικογένειες θα κάνουν ειρήνη. Και αυτό θα συμβεί όταν η Λίνα και ο Μάκης αποφασίσουν να κλεφτούν και να φύγουν από την Κρήτη. Μαρία, Δημήτρης και Πολυξένη θα δεχτούν τελικά την αγάπη των παιδιών τους και θα σταθούν βράχοι στη σχέση τους που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου.

Δείτε επίσης: Ο Ιπποκράτης αυτοκτόνησε και ο Γιάννης Στάνκογλου τον αποχαιρετά: «Άντε γεια... Ήσουν μεγάλο καθίκι»