Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης αυτοκτόνησε και ο Γιάννης Στάνκογλου τον αποχαιρετά: «Άντε γεια... Ήσουν μεγάλο καθίκι»

Backstage φωτογραφία από τον ηθοποιό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο – Ο Ιπποκράτης αυτοκτόνησε και ο Γιάννης Στάνκογλου τον αποχαιρετά: «Άντε γεια... Ήσουν μεγάλο καθίκι»

Προτελευταίο επεισόδιο για τη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA, με τις εξελίξεις να καθηλώνουν. Ένας πρωταγωνιστής της σειράς έβαψε τα χέρια του στο αίμα, το δικό του τελικά... Ο Ιπποκράτης εισέβαλε κρυφά στο σπίτι του για να πάρει τον Ορφέα και απείλησε με όπλο τη Δήμητρα και την Ειρήνη. Η Ειρήνη τον έπεισε να ελευθερώσει τη Δήμητρα και να κρατήσει μόνο εκείνη.

Ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη έζησαν την τελική τους αναμέτρηση. Το όπλο ήταν στραμμένο στον κρόταφό της αλλά εκείνος άκουσε τα βήματα των αστυνομικών που κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι του. Χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο, έστρεψε την κάννη στο δικό του κεφάλι και τράβηξε τη σκανδάλη, βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

«Το μόνο που ήθελα, ήταν μια οικογένεια. Τίποτα άλλο. Μια μάνα για τον Ορφέα, μια μάνα που δεν την είχα εγώ. Πού έκανα λάθος μου λες; Πού έκανα λάθος; Να τον προσέχεις, ακούς; Να μου τον προσέχεις. Έρχομαι να σε βρω μάνα» ψέλλισε ο Ιπποκράτης στα τελευταία του λόγια με τους άνδρες της Ασφάλειας να βρίσκουν το άψυχο κορμί του και να μένουν άναυδοι.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο (28/6): Ρίχνει το μωρό που κουβαλά στα σπλάχνα της - Καρέ καρέ η σκηνή που ο Ιπποκράτης τινάζει τα μυαλά του στον αέρα

Το «αντίο» του Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του στο «Ναυάγιο»

Εκ διαμέτρου αντίθετα τα συναισθήματα στο προσωπικό προφίλ του Instagram του Γιάννη Στάνκογλου, όπου μόλις προβλήθηκε η εν λόγω σκηνή στο Ναυάγιο ανέβασε φωτογραφία από τα γυρίσματα εκείνης της ημέρας και έγραψε: «Άντε γεια Πανόπουλε... Ήσουν μεγάλο καθίκι... Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες, που είναι πολλοί, ευχαριστώ και την παραγωγή... Άντε γεια και κανένας Πανόπουλος στην πραγματική ζωή».

Εννοείται πως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή, επαινώντας την αριστοτεχνική ερμηνεία του ηθοποιού στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου: