Σαν ψέμα (28/6): «Σταμάτα το αμάξι τώρα! Θα σκοτωθούμε...» - Η Ζωή και ο Πέτρος τρακάρουν

Τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σαν ψέμα (28/6): «Σταμάτα το αμάξι τώρα! Θα σκοτωθούμε...» - Η Ζωή και ο Πέτρος τρακάρουν

Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου θα προβληθεί στο OPEN ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Σαν ψέμα" (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει) και σε αυτό θα βγουν διάφορα μυστικά στη φόρα που θα προκαλέσουν αναταραχή στη ζωή τη πρωταγωνιστών για άλλη μία φορά.

Τι θα δούμε απόψε 28/6 στο Σαν ψέμα - Επεισόδιο 51

Η Αλίκη μαθαίνει ότι ο πατέρας της είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα που τη λένε Ζωή. Ο Τζώρτζης ζητάει από τη Βάσω να βγουν ραντεβού. Η Μάρθα την προειδοποιεί ότι θα πληγωθεί. Ο Πέτρος ντροπιάζει τη Μελίνα μπροστά σε όλους και τη διώχνει από την εταιρεία επειδή απείλησε τη Ζωή. Η Χριστίνα ζητάει από τον Πέτρο να δει για τελευταία φορά την κόρη της. Εκείνος εξοργίζεται. Η Ζωή και ο Πέτρος τρακάρουν.

Ο Γιώτης καταλαβαίνει πως άδικα κατηγορούσε την Ασπασία τόσα χρόνια. Η Χριστίνα εξηγεί στον Πέτρο γιατί τους είχε εγκαταλείψει, όμως εκείνος δεν πείθεται. Επιπλέον, η Βάσω απογοητεύεται ξανά από τον Τζώρτζη. Φίλιππος και Μελίνα πλησιάζονται ερωτικά. Εντωμεταξύ η μητέρα της Μάρθας, νομίζοντας τον Σταύρο για μέλλοντα γαμπρό της, κάνει μια απρόσμενη εμφάνιση! Η Χριστίνα εμφανίζεται στο σχολείο της Αλίκης και απαιτεί από τη Ζωή να δει την κόρη της…

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πρωταγωνίστρια της σειράς

Τους τελευταίους μήνες πολλά ζευγάρια της εγχώριας, αλλά και της ξένης showbiz ανακοινώνουν το ένα μετά το άλλο πως θα γίνουν σύντομα γονείς. Ένας από αυτά είναι η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης (δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού), αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο με την σύντροφό του (δείτε εδώ ποια είναι).

Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου, μία Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε επίσης μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με το μαγιό της στην παραλία.

Πρόκειται για μία από τις πρωταγωνίστριές της σειράς του OPEN, Σαν Ψέμα. Ο λόγος για την Μαρίλια Χαριδήμου, η οποία υποδύεται την Μάρθα. Η ηθοποιός, λοιπόν, είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με πρωταγωνιστή της σειράς Famagusta, τον Γρηγόρη Γεωργίου, που παίζει τον ρόλο του Κλεάνθη Χατζή.

Σε παλαιότερη συνέντευξη εκείνος είχε μιλήσει για την γνωριμία τους, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά είχαν συναντηθεί σε γυρίσματα σειράς που συμμετείχαν και οι δύο, όμως ήταν σε άλλες σχέσεις και έτσι δεν συνέβη κάτι.

Όταν εκείνος αποφάσισε να χωρίσει από την τότε αγαπημένη του λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ είχε ήδη δώσει προκαταβολές για τον γάμο, ζήτησε από τη Μαρίλια με την οποία τότε ήταν φίλοι, να ξοδέψουν μαζί τα χρήματα και αφού δέθηκαν έτσι, μετά από έναν χρόνο έγιναν και ζευγάρι. Σύντομα, σε περίπου τέσσερις μήνες, θα γίνουν και γονείς για πρώτη φορά.

«Summer body 2024 #pregnancy #week22 #babyloading», έγραψε εκείνη στην ανάρτηση με την ανακοίνωση και γέμισε με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.