Έρωτας Φυγάς (28/6): «Απόψε πρέπει να τελειώσουν όλα» - Του αποκαλύπτει πως είναι τελικά αδέρφια με ένα γράμμα

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (28/6): «Απόψε πρέπει να τελειώσουν όλα» - Του αποκαλύπτει πως είναι τελικά αδέρφια με ένα γράμμα

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου στο κανάλι του ΑΝΤ1 παίζει ο Έρωτα Φυγάς. Στο ολοκαίνουριο επεισόδιο λίγο πριν το μεγάλο φινάλε η Αλεξάνδρα καλεί την Αρτεμη στο αρχοντικό των Δεμαρτζήδων και ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να βγάλει τη Νάντια από τη φυλακή.

Τι θα δούμε απόψε 28/6 στον Έρωτα Φυγά - Επεισόδιο 108

Η Αλεξάνδρα προτείνει στον Νάσο τη θέση του νέου επιστάτη μιας και στο πρόσωπο του ίδιου και της Τζένης βλέπει εκείνη και τον Μάρκο στις αρχές τους. Θέλει το ζευγάρι να στεριώσει σε έναν τόπο και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του χωρίς δυσκολίες. Εχει νιώσει πώς είναι να παλεύεις με την απόρριψη της κοινωνίας και έτσι τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Αρτεμις με τη σειρά της φτάνει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων, καλεσμένη της Αλεξάνδρας και η Βάσω έχει βάλει σκοπό να επιβεβαιώσει τις υποψίες της για σχέση ανάμεσα σε Ιάσονα και Αρτεμη. Η συνάντηση είναι φυσικά σε πολύ καλό κλίμα αν και ανάμεσα στις δύο γυναίκες πλανάται στην ατμόσφαιρα ένας… άτυπος ανταγωνισμός.

Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να βγάλει τη Νάντια από τη φυλακή με οποιοδήποτε τρόπο και γι’ αυτό ψάχνει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν. Και φυσικά προέρχονται από τον υπόκοσμο. Ομως αυτό δεν τον πτοεί. Ο Στέφανος με τη σειρά του έχει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για έναν φόνο που φρόντισαν να του φορτώσουν. Οσο για τον Φάνη δεν αντέχει άλλο να ζει με τα μυστικά του παρελθόντος. Ετσι αφήνει ένα γράμμα στον Ιάσονα που του αποκαλύπτει ότι είναι αδέλφια κι αυτό θα φέρει τα πάνω-κάτω στις εξελίξεις.

Δείτε επίσης: Ένα τέλος γεμάτο ερωτηματικά - Τι θα συμβεί στο μεγάλο φινάλε