Ψυχοκόρες - Η Μαρίκα αποφάσισε να παντρευτεί τον Πολίτη: «Πολύ... νέος είναι για σένα»

Σήκωσε παντιέρα και φεύγει από το σπίτι του Κοτρώτση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες - Η Μαρίκα αποφάσισε να παντρευτεί τον Πολίτη: «Πολύ... νέος είναι για σένα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις «Ψυχοκόρες», τη σειρά του ΑΝΤ1 που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και μαρτυρίες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού. Οι ζωές και των τεσσάρων αδερφών αλλάζουν δραματικά. Η Δεσποινιώ κάνει "πεζοδρόμιο", την ίδια ώρα που η Μαρίκα ανακοινώνει πως παντρεύεται με τον Πολίτη. Παράλληλα, η Βασιλική βρίσκεται ένα βήμα πριν την δραπετεύσει από την εξορία.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς - «Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ»

Η Μαρίκα πηγαίνει στο σπίτι του Πολίτη και επιστρέφοντας, ανακοινώνει στην Νέλλα πως φεύγει καθώς παντρεύεται. Αυτή η κίνηση έφερε... σπαρταριστά σχόλια στο X (πρώην Twitter) που σχολίασαν την εμφανή διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην Ψυχοκόρη της οικογένειας Κοτρώτση. Άλλοι σχολίασαν πως είναι πολύ μεγάλος για εκείνοι και άλλοι με (προφανώς) σκωπτική διάθεση πως είναι μικρός για εκείνη. Η αντίδραση της Νέλλας, πάντως, και τα λόγια αποχαιρετισμού της στη νεαρή Μαρίκα κέρδισε την καρδιά του κοινού.

Δείτε παρακάτω ορισμένα tweets:

Οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο στις Ψυχοκόρες

Η Δεσποινιώ ξεκινά τη δουλειά στη Μαρί. Η Μάγια μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Παύλος αλληλογραφεί με τον Νέστορα υποδυόμενος τον Ερμή, με την ελπίδα να σώσει το γιο του. Πολύτιμος βοηθός του ο Λεωνίδας. Μαζί προσπαθούν να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες του Νέστορα. Η Χριστίνα μαθαίνει πως θα πάρει μετάθεση και θέλει να βοηθήσει τη Βασιλική να φύγει, ενώ της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τη Βικτωρία. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της Ευανθίας για το βράδυ, η Φρόσω με τον Βελλή ξεκινούν την επιχείρηση στο πηγάδι.