Έρωτας Φυγάς: Αυτό είναι το μοναδικό ζευγάρι που θα ευτυχίσει - «Θα έχουν ένα καλό τέλος»

Το spoiler του Νίκου Βατικιώτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: Αυτό είναι το μοναδικό ζευγάρι που θα ευτυχίσει - «Θα έχουν ένα καλό τέλος»

Ο Νίκος Βατικιώτης είναι από τους ηθοποιούς που διαχειρίζεται με δεξιοτεχνία τους ρόλους που του αναθέτουν και τους φέρνει στα μέτρα του δίνοντας υπόσταση σε κάθε του ήρωα. Τη φετινή χρονιά τον απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Ερωτας φυγάς» και λίγο πριν πέσει οριστικά η αυλαία, μας μιλά για τον ήρωά του τον Θύμιο, τον έρωτά του με την Αννα, αλλά και για το τι να περιμένουμε στο μεγάλο φινάλε.

Τα spoiler για το τέλος του Έρωτα Φυγά

Η Μαργέτα δεν έχει για εκείνον την ίδια εντύπωση και αποτρέπει την ανιψιά της την Αννα να είναι μαζί.

«Δεν είναι θέμα εντύπωσης αλλά προσήλωσης σε μια συγκεκριμένη λογική. Είναι παράλογο να μη βλέπει την ομοιότητα που υπάρχει στη δική της περίπτωση με τον Στέφανο και σε εκείνη του Θύμιου και της Αννας. Η Μαργέτα δεν αμφισβητεί την καλοσύνη του. Απλά είναι στον χαρακτήρα της να ελέγχει τα πράγματα και να έχει άποψη για όλα. Θέλει το καλύτερο για την Αννα, αλλά όπως το θέλει εκείνη. Τα κίνητρά της είναι αγνά, θέλει να την προστατεύσει».

Η Αννα ωστόσο επηρεάστηκε από τη θεία της και τον κατηγόρησε ως προικοθήρα.

«Αυτό ήταν ένα ατόπημα σκέψης και για τον Θύμιο μια κόκκινη γραμμή που η Αννα ξεπέρασε. Δεν θα μπορούσε να το πάρει πιο ήπια και να μην αντιδράσει, γιατί για ένα κούτελο ζει στην κοινωνία. Αυτή είναι η φράση που τον εκφράζει».

Έρωτας Φυγάς Νίκος Βατικιώτης

Είναι όμως ερωτευμένος μαζί της!

«Δεν χωράει αμφιβολία. Εχει δει την ομορφιά της ψυχής της και πόσο στέκεται στη Μαργέτα. Το να εκφράσει τα συναισθήματά του υπερβαίνει τα όριά του. Δεν είναι άνθρωπος των λόγων, αλλά τα αισθήματά του είναι ειλικρινή και η αγάπη του πραγματική».

Πώς θα οδηγηθούν τα πράγματα για τους δυο τους;

«Θα μιλήσουν ειλικρινά ο ένας στον άλλον και θα έχουν ένα καλό τέλος. Αυτή είναι και η λύση για όλα τα πράγματα, η αλήθεια. Οπου υπάρχει ψέμα και δεύτερη σκέψη, υπάρχουν προβλήματα».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό Tv24