Σασμός (27/6): «Μαθιό!» - Πατάει την σκανδάλη και πέφτει νεκρός στα πόδια του Ρούσσου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (27/6): «Μαθιό!» - Πατάει την σκανδάλη και πέφτει νεκρός στα πόδια του Ρούσσου

Καθηλωτικό πρόκειται να είναι το σημερινό 27/6 επεισόδιο της σειράς Σασμός. Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος ο οποίος θα έχει αίμα. Το τέλος θα είναι γλυκόπικρο για όλους, αφού ο Μαθιός και ο Αντρέας θα πεθάνουν...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 148

Η Θοδώρα διηγείται στον Γιώργο την επίσκεψη της Αργυρώς και τη θέλησή της να βάλει νερό στο κρασί της. Η Βασιλική ανυπομονεί να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της, ένα ξαφνικό πρόβλημα, ωστόσο, θα την απομακρύνει από κοντά της και θα προσθέσει στο νου της ένα επιπλέον βάρος. Μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της μικρής Καλλιόπης, και η μεγάλη μέρα της παράδοσης έχει φτάσει. Κανείς από την οικογένεια δεν είναι έτοιμος να αποχωριστεί τον Μαθιό, ενώ εκείνος δεν μπορεί να ησυχάσει όσο η αστυνομία δεν βρίσκει τον Αντρέα.

Ο Χρήστος είναι έξαλλος που οι έρευνες για τον Βρουλάκη δεν αποδίδουν, αλλά πιο πολύ τον βασανίζει η τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί με την αγαπημένη του. Η γιαγιά με τον Ρούσσο γεμάτοι ενοχές, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τα λάθη που έκαναν με τον Αντρέα.

Όπως θα δούμε στο trailer ένας από τους δυο πατάει την σκανδάλη. Ωστόσο, και οι δυο θα την πατήσουν όπως θα δούμε στην συνέχεια. Ο Αντρέας θα πεθάνει στο δρόμο (δείτε την τελευταία λέξη που θα ψελλίσει πριν ξεψυχήσει), ενώ ο Μαθιός θα παλέψει για τη ζωή του όμως θα αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο...

Να σημειώσουμε πως η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Μαθιού, ντυμένη στα μαύρα και με όσο σθένος της έχει απομείνει, καλεί σε συμβούλιο τις οικογένειες του χωριού, μαζί και εκπροσώπους των Μουντάκηδων και οι κουβέντες της πέφτουν στα κεφάλια όλων σαν άλλοι κεραυνοί. «Τέλος με το αίμα! Εχασα το παιδί μου και δεν θέλω άλλη μάνα να νιώσει την πίκρα που έζησα εγώ. Θέλω μόνο ειρήνη και ομόνοια στο χωριό μας. Θέλω μόνο... σασμό», λέει και ταράζει όλους εκείνους που περίμεναν πως θα θελήσει να ζητήσει εκδίκηση. Οι ώρες και οι μέρες δεν θα είναι εύκολες και με δυσκολία άπαντες βρίσκουν τα πατήματά τους. Σε αυτό βοηθά πολύ η παρουσία της μικρής Σταματάκαινας αλλά και του Πετρή.