Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς - «Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ»

Σούπερ αποκλειστικό!

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς - «Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ»

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, η μοίρα χαμογελά στην Ψυχοκόρη, Δεσποινιώ. Οχι απλά θα καταφέρει να επανενωθεί με τις αδελφές της, αλλά και θα θεραπευτεί από τη σύφιλη με τη βοήθεια του Σώτου.

Από τη στιγμή που η Δεσποινιώ μαθαίνει πως έχει κολλήσει σύφιλη, νιώθει να μειώνονται οι ελπίδες της για μια καλύτερη ζωή. Ακόμα και όταν ο Πάντος της υπόσχεται ότι θα φροντίσει για τη θεραπεία της, εκείνη νιώθοντας τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν μέρα με τη μέρα, είναι σίγουρη πως δεν θα καταφέρει να συναντήσει ξανά τις αδελφές της. Ομως όλα πρόκειται να αλλάξουν όταν ένας φαντάρος της κάνει επίσκεψη στον οίκο ανοχής. Ο άντρας, βλέποντάς τη σε άθλια κατάσταση, δεν της ζητά κάτι παραπάνω από το να κάνουν μια συζήτηση. Μια συζήτηση όπου θα ανακαλύψουν πως είναι... αδέλφια.

«Νικόλα, δεν το πιστεύω πως είσαι εδώ. Ντρέπομαι τόσο πολύ που με βλέπεις έτσι. Δεν θα σου αρέσει καθόλου η ιστορία μου και το πώς κατέληξα εδώ. Μου σιγοτραγουδούσες κάθε βράδυ που έπεφτα για ύπνο. Θυμάσαι;», τον ρωτά κι εκείνος αρχίζει να τραγουδά τον σκοπό ενώ την κλείνει στην αγκαλιά του. Ο Νικόλας που πολεμούσε και βρέθηκε τυχαία στον Πειραιά, θα είναι εκείνος που θα την πάει σε πρώτη φάση σε γιατρό για να την κάνει καλά. Η έκπληξη της Δεσποινιώς θα είναι μεγάλη όταν συνειδητοποιήσει πως αυτός δεν είναι άλλος από τον Σώτο Κοτρώτση. Το αγόρι που έχει φύγει από το σπίτι του καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη βιολογική του μητέρα, θα πάει τη Δεσποινιώ στο πατρικό του προκειμένου να συναντήσει τη Μαρίκα. Η τελευταία όμως θα λείπει από εκεί...

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Μαζί στον άλλο κόσμο - Ποιο ζευγάρι χωρίζει, ποιο πεθαίνει και ποιο μένει μαζί για πάντα στο τέλος της σειράς

Ψυχοκόρες: Η συνάντηση με τη Μαρίκα, τη Φρόσω και τη Βασιλική

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

Η Μαρίκα που ετοιμάζει τον γάμο της με τον Πολίτη, πηγαίνει να συναντήσει τη Δεσποινιώ στο σπίτι του Κοσμά και της Νέλλας, που την περιμένει. «Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ. Μου έλειψες τόσο πολύ, σε έψαχνα παντού, ρώτησα όλο τον κόσμο για σένα αλλά δεν μπορούσα να σε βρω. Είχα απελπιστεί, νόμιζα πως δεν θα σε δω ποτέ ξανά», της λέει και η Δεσποινιώ δεν σταματάει να τη φιλάει. Η χαρά των δύο αδελφών είναι τεράστια, όμως θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο όταν η πόρτα χτυπήσει και από πίσω εμφανιστεί η Φρόσω ως... Ευανθία Νάτση που θέλει να μάθει πληροφορίες για το διαμέρισμα που έχει αγοράσει στον επάνω όροφο.

Την ευτυχία τους θα συμπληρώσει και η εμφάνιση της Βασιλικής που βρήκε στην τσέπη της τυχαία ένα χαρτί με τη διεύθυνση του Κοτρώτση. Ενα χαρτί που της είχε βάλει στην τσέπη, επίτηδες, η Μάγια Αρδίτη. Οι τέσσερις αδελφές ανταλλάσσουν τα νέα τους, όμως μια από αυτές, η Φρόσω, θα αποφασίσει να ζητήσει εκδίκηση από τη Βικτωρία που έγινε και η αφορμή για να χωριστούν οι τέσσερίς τους. Ο θάνατός της επισκιάζει τη χαρά των τριών που απομένουν, ωστόσο σύντομα όλες κάνουν το νέο ξεκίνημά τους.

Η Βασιλική φεύγει για σπουδές στην Ιταλία, η Μαρίκα παντρεύεται τον Σώτο και φεύγουν για την Κρυοπηγή, ενώ η Δεσποινιώ, έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη θεραπεία της κατά της σύφιλης, μένει με την Αρχοντούλα στο σπίτι του Κοτρώτση, το οποίο και κληρονομεί και μαζί αναλαμβάνουν την εκπαίδευση κοριτσιών που θέλουν να εργαστούν ως ψυχοκόρες. Η κοπέλα, νιώθοντας ακόμα έντονα την απουσία του Τάσου, κάνει τα πρώτα της βήματα δίπλα στη γυναίκα που την εμπνέει, έχοντας την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά.