Ζωή (26/6): Σώζουν την κοπέλα που κακοποιείται στο σπίτι της νεκρής γειτόνισσας - Η Δάφνη βρίσκει τραγικό θάνατο

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζωή (26/6): Σώζουν την κοπέλα που κακοποιείται στο σπίτι της νεκρής γειτόνισσας - Η Δάφνη βρίσκει τραγικό θάνατο

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου στον ΑΝΤ1 παίζει η Ζωή. Στο ολοκαίνουριο επεισόδιο η Γιάννα αποφασίζει να πει το μεγάλο της μυστικό στη Ζωή και η φιλία τους γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Δυνατή παραμένει και η φιλία δύο κοριτσιών που ο θάνατος τις χώρισε, ενώ η κυρία Πάτση θέλει να σώσει τη γειτόνισσά της.

Τι θα δούμε απόψε 26/6 στη Ζωή - Επεισόδιο 6

Η Πάτση, μια μεγαλοαστή κυρία που έχει θάψει τρεις συζύγους πριν πεθάνει η ίδια, εμφανίζεται στη Ζωή αναθέτοντάς της την πέμπτη της αποστολή. Η Ζωή με τη Γιάννα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει η Πάτση: Να σώσουν την κοπέλα από το διπλανό διαμέρισμα της νεκρής γυναίκας, που έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της. Με αφορμή την αποστολή τους, η Γιάννα βρίσκει τη δύναμη και εκμυστηρεύεται στη Ζωή το πιο κρυφό της μυστικό και το μεγάλο βασανιστήριο που ζει στο σπίτι της. Μετά από αυτό η σχέση τους δυναμώνει.

Υπάρχουν φιλίες και υπάρχει και η φιλία της Δώρας και της Δάφνης, που είναι πιο δυνατή κι από δεσμό αίματος. Τα δύο αυτά κορίτσια αλληλοσυμπληρώνονται από μικρά παιδιά. Ομως, η μοίρα επιφυλάσσει για εκείνες ένα άσχημο παιχνίδι. Επιστρέφοντας μαζί από τις διακοπές τους, η Δώρα σκοτώνεται σε ατύχημα και αφήνει πίσω της τη Δάφνη μόνη, να πνίγεται από τις ενοχές που νιώθει, επειδή η ίδια επέζησε. Η Δάφνη ξέρει ότι η φίλη της είναι κάπου εκεί έξω, είναι σίγουρη ότι η Δώρα της στέλνει μηνύματα από τον άλλο κόσμο, αλλά δεν ξέρει πώς να τα αποκωδικοποιήσει. Κάπως έτσι, οδηγείται στη Ζωή και της δίνει την επόμενή της αποστολή προκειμένου να επικοινωνήσει με την κολλητή της.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες (26/6): Η Δεσποινιώ κάνει χαρακιές στο στήθος της για να γλιτώσει από την Βικτώρια - Την "πετάει" στην Τρούμπα

Guest starring: Melia Kreiling, Τόνια Σωτηροπούλου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Κατερίνα Χέλμη, Μελισσάνθη Μάχουτ, Χρήστος Βασιλόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη

Co-stars: Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Μιχαλούδης, Λάζαρος Καρανάσιος, Αργυρώ Ανανιάδου

Special guests: Πάνος Ιωαννίδης, στον ρόλο του «Σερίφη» ο Ωρίωνας