Σασμός (26/6): Οι δυο οικογένειες στρέφονται εναντίον του Αντρέα - Εκείνος τα κάνει "πλακάκια" με τους Μουντάκηδες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (26/6): Οι δυο οικογένειες στρέφονται εναντίον του Αντρέα - Εκείνος τα κάνει

Καθηλωτικά είναι τα τελευταία επεισόδια της σειράς Σασμός που πρόκειται να ολοκληρωθεί την επόμενο εβδομάδα με το αίμα του Μαθιού (δείτε πως θα πεθάνει). Απόψε 26/6 γίνονται αποκαλύψεις, συμμαχίες αλλά και μια μεγάλη σύλληψη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Η Θοδώρα διηγείται στον Γιώργο την επίσκεψη της Αργυρώς και τη θέλησή της να βάλει νερό στο κρασί της, αλλά δεν είναι σίγουρη πως οι προθέσεις της είναι όντως καλές. Η Βασιλική ανυπομονεί να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της, ένα ξαφνικό πρόβλημα, ωστόσο, θα την απομακρύνει από κοντά της και θα προσθέσει στον νου της ένα επιπλέον βάρος. Ομως, οι μέρες περνάνε και η μεγάλη μέρα της παράδοσης του Μαθιού έχει φτάσει.

Κανείς από την οικογένεια δεν είναι έτοιμος να τον αποχωριστεί, ενώ εκείνος δεν μπορεί να ησυχάσει όσο η αστυνομία δεν μπορεί να βρει πού κρύβεται ο Αντρέας. «Πώς θα σας αφήσω και θα φύγω, μάτια μου, ενώ ξέρω πως εκεί έξω είναι ο Αντρέας που μας έχει βάλει στο μάτι; Τι θα γίνει αν εμφανιστεί εδώ μπροστά σας;», αναρωτιέται στη γυναίκα της ζωής του.

Δείτε επίσης: Και το όνομα αυτής... - Η Βασιλική βαφτίζει την μονάκριβή της κόρη μετά τον θάνατο του Μαθιού

Λίγο αργότερα, ο Χρήστος είναι φορτισμένος που οι έρευνες για τον Αντρέα Βρουλάκη δεν αποδίδουν καρπούς, αλλά πιο πολύ τον βασανίζει η τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί με τη Στέλλα και αφορά στις υποθέσεις που εκείνη υπερασπίζεται. Τέλος, η γιαγιά κάνει μια κουβέντα με τον Ρούσσο και αποφασίζουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τα λάθη που έκαναν απέναντι στον Αντρέα.

Η πρώτη θέλει να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο Αντρέας από το χωριό τους, ενώ η δεύτερη νιώθοντας αγάπη για εκείνον, τονίζει στη νύφη της πως δεν μπορεί να αποχωριστεί ακόμα έναν ανιψιό της. Ετσι, Μαρίνα και γιαγιά οδηγούνται σε σύγκρουση που για μια ακόμη φορά αντιλαμβάνεται ο Αντώνης. Αυτή τη φορά όμως, ο διοικητής της Ανω Ποριάς καταλαβαίνει πως το πρόβλημα είναι η επιστροφή του Αντρέα και κάνει ό,τι μπορεί για να τον εντοπίσει. Το ίδιο με τη σειρά του κάνει και ο Γιώργος.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Τέλος το αίμα!» - Η Καλλιόπη κάνει σασμό πάνω από τον τάφο του Μαθιού