Έρωτας Φυγάς: «Άννα και Θύμιος θα...» - Σούπερ αποκλειστικό spoil για τη συνέχεια της σειράς

Η Ελευθερία Πάλλα "σπάει" την σιωπή της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Άννα και Θύμιος θα...» - Σούπερ αποκλειστικό spoil για τη συνέχεια της σειράς

Η Ελευθερία Πάλλα αποχαιρετά με συγκίνηση τον «Ερωτα φυγά» που κλείνει τον δεύτερο κύκλο του στον ΑΝΤ1, καθώς για εκείνη αποτέλεσε ένα μεγάλο και όμορφο ταξίδι. Πλησιάζοντας το μεγάλο φινάλε, η ηθοποιός μας αποκαλύπτει το τέλος της δικής της ηρωίδας, ενώ δηλώνει ότι το φινάλε θα μας αφήσει μια αίσθηση έκπληξης.

Οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας Πάλλα για τον Έρωτα Φυγά

στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη και στο περιοδικό TiVi Σίριαλ

Τα γυρίσματα του «Ερωτα φυγά» έχουν ολοκληρωθεί. Τι έχετε αποκομίσει;

«Ηταν ένα μεγάλο ταξίδι κι ένα τεράστιο μάθημα πολύ δημιουργικό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους εμπρός και πίσω από τις κάμερες και θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου».

Η Αννα, η ηρωίδα σας, έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή. Τώρα τη βρίσκουμε στο σπίτι στην Κηφισιά με τη Μαργέτα να αγωνιά για τις εξελίξεις. Γιατί επέλεξε να είναι έγκλειστη με τη θεία της και όχι στο Παρίσι;

«Γιατί συνειδητοποίησε ότι η οικογένειά της είναι πολύ σημαντική για τη δική της ζωή και προτίμησε να της σταθεί από το να δραπετεύσει μακριά. Αισθάνεται ότι έχει ευθύνη για τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν και είδε στη θεία της τον εαυτό της. Ταυτίστηκε μαζί της και δεν μπορούσε να την αφήσει μόνη της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Τη θαυμάζει;

«Εχει καταλάβει πόσο δύσκολα έχει περάσει η Μαργέτα στη ζωή της και μέσα από εκείνη η Αννα παίρνει μαθήματα για το πώς να είναι αυτόνομη γυναίκα ώστε να προχωρήσει τη ζωή της με δύναμη χωρίς να την κρατάνε πίσω τα φαντάσματα του παρελθόντος. Η Αννα έχει τη Μαργέτα πρότυπο».

Τον Νικόλα τον έχει πλέον ξεχάσει ή απλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και πάει παρακάτω;

«Τον έχει ξεχάσει με την άποψη ότι σίγουρα δεν του κρατάει κακία και δεν έχει κανένα απωθημένο. Εχει ακόμη τεράστια αγάπη γι’ αυτόν. Είναι ο πρώτος της έρωτας, ο πρώτος άντρας που αγάπησε. Εχει ξεπεράσει τον προσωπικό της εγωισμό και είναι κι εκείνη έτοιμη να προχωρήσει αφού και ο Νικόλας είναι ευτυχισμένος με τη Ρηνιώ».

Δεν δείχνει και τόσο ευτυχισμένος…

Έρωτας Φυγάς Άννα

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: Νεκροί όλοι στο τελευταίο επεισόδιο; - Το τέλος γράφεται με έναν ματωμένο γάμο

«Η Αννα όμως αυτό δεν το ξέρει».

Με τον Θύμιο έχουν ξεκινήσει να αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση. Εκείνη θα ενδώσει;

«Ναι, έχει προοπτική αυτή η σχέση. Βλέπει πολλά ωραία στοιχεία στον Θύμιο. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Βρίσκει σε αυτόν ασφάλεια και θαλπωρή και τη χαροποιεί που υπάρχει για εκείνη ξανά μια ευκαιρία στην αγάπη και τον έρωτα, παρόλο που η θεία της μπαίνει στη μέση. Η Αννα που την έχει ψηλά, ακούει τις συμβουλές της και αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις μήπως είναι βιαστική, μήπως λόγω ηλικίας δεν πάρει τη σωστή απόφαση ή μήπως ο Θύμιος είναι προικοθήρας. Δεν είναι σίγουρη γι’ αυτόν γιατί δεν τον ξέρει πραγματικά και φοβάται μήπως έχει κάνει κάποια λανθασμένη διαπίστωση».

Ο Θύμιος έχει κάνει και φυλακή…

«Ναι, αλλά έχει σταθεί πολύ σωστά στην Αννα και στην οικογένειά της. Η Αννα αυτή τη στιγμή κάνει σκέψεις και φιλτράρει τις καταστάσεις και τα δεδομένα».

Τελικά η Αννα είναι ερωτευμένη με τον Θύμιο;

«Ναι είναι και στο τέλος θα καταφέρουν να αψηφήσουν τους πάντες και να φύγουν μαζί».

Πού να το μάθαινε τη μητέρα της, η Ελπίδα.

«Είναι κάτι που την Αννα δεν την αφορά καθόλου, αν και μπορούμε να φανταστούμε πώς θα αντιδρούσε η Ελπίδα σε μια τέτοια προοπτική. Σίγουρα θα διαφωνούσε. Η Αννα με τη σειρά της δεν θα έφερνε ποτέ τον Θύμιο στο Κιάρι. Θα ζούσε μακριά από όλους και από όλα γιατί δεν θα δεχόταν υποδείξεις».

Πάντως και ο πατέρας της ο Μιχάλης είναι τολμηρός και τα παράτησε όλα για τη Νάντια.

«Για τον πατέρα της σίγουρα δεν θα υπήρχε αμφιβολία ότι θα της στεκόταν σε όποια επιλογή κι αν έκανε. Ενας λόγος που η Αννα ερωτεύτηκε τον Θύμιο είναι γιατί βλέπει στοιχεία του πατέρα της μέσα σε αυτόν. Την καλοσύνη του και τη στήριξή του. Ο Θύμιος δεν φοβάται να είναι με μια γυναίκα δυναμική με άποψη που υπερασπίζεται τα θέλω της και το θαυμάζει αυτό. Οσον αφορά το θέμα του Μιχάλη, η Αννα μένει εκτός από όλο αυτό. Θέλει την ευτυχία του πατέρα της, αλλά και την ασφάλειά του και τον συμβουλεύει να σκεφτεί πολύ καλά πώς θα ενεργήσει».

Η Μαργέτα ανοίγει τα χαρτιά της στον Στέφανο και του αποκαλύπτει ποιος ήταν ο άνθρωπος που επιχείρησε να τη σκοτώσει. Θα κινδυνεύσουν;

«Βέβαια θα κινδυνεύσουν. Ο Παράσχος θέλει να λυθεί διά παντός αυτή η υπόθεση και ο ίδιος μπαίνει στο στόμα του λύκου. Ο Κοντογιάννης τον ψάχνει. Θα είναι μια επικίνδυνη περίοδος για όλο το σπίτι της Κηφισιάς».

Θα επιστρέψουν στο Κιάρι;

«Η Αννα όχι. Η Μαργέτα ναι γιατί έχει κάτι σπουδαίο με το οποίο έχει να αναμετρηθεί. Οπότε έχει τον λόγο της, ειδικά τώρα που η υγεία της είναι εύθραυστη».

Τι να περιμένουμε στο φινάλε;

«Θα μας αφήσει μια αίσθηση έκπληξης. Θα είναι αναπάντεχο, σκοτεινό και γεμάτο ερωτηματικά».