Η γη της ελιάς (26/6): «Σε φλερτάρει και εσύ φοβάμαι ότι κολακεύεσαι» - Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Μάνου και Μαρίνας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (26/6): «Σε φλερτάρει και εσύ φοβάμαι ότι κολακεύεσαι» - Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Μάνου και Μαρίνας

Το μεγάλο φινάλε της σειράς Η γη της ελιάς φτάνει και θα προβληθεί αύριο 27/6 (δείτε το επεισόδιο πριν προβληθεί). Απόψε 26/6 όμως, θα έχουμε πολλές αποκαλύψεις μέχρι το μεγάλο "μπαμ" στο φινάλε οπού θα έχουμε πολλές ανατροπές.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 189

Κι ενώ όλοι προετοιμάζονται για τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, από την άλλη η Αθηνά έχει χάσει το κέφι της λόγω του βιβλίου της Μαρίας και η μητέρα της είναι απαρηγόρητη, σε τέτοιο μάλιστα σημείο που σκοπεύει να επικαλεστεί μια ψεύτικη δικαιολογία προκειμένου να μην πάει στον γάμο, νιώθοντας ντροπή γι’ αυτό που έκανε. «Εκανα μεγάλο κακό στην κόρη μου. Με τι μούτρα θα εμφανιστώ στη Μάνη μετά από αυτό που έγινε; Θα βρω μια δικαιολογία και δεν θα πάω, δεν θέλω να της χαλάσω αυτή τη μέρα», εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνει την Αθηνά: «Μαργαρίτα μου, η θεία νιώθει πολύ άσχημα για το βιβλίο και δεν θέλει να έρθει στον γάμο σου. Ντρέπεται λέει πώς θα αντικρίσει όλο αυτόν τον κόσμο».

Η Αθηνά, ναι μεν είναι θυμωμένη με τη μητέρα της, αλλά μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της τη θέλει στο πλευρό της και σκέφτεται ακόμα και να αναβάλει τον γάμο της: «Μαμά, έμαθα ότι δεν θα έρθεις στον γάμο μου! Αν κάνεις κάτι τέτοιο σου τ’ ορκίζομαι θα τα ακυρώσω όλα», την εκβιάζει και η Μαρία δεν έχει παρά να πάει τελικά εκεί.

Δείτε επίσης: «Στον επόμενο κύκλο στη ζωή του Πότη...» - Σούπερ αποκλειστικό spoil από τον Γιάννη Κρητικό

Η Αμαλία που επίσης δείχνει να μην κάνει βήμα πίσω, λέει στον Ισίδωρο πως θα πάρει όλα συμφώνησαν στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους. «Αυτό θα το δούμε, Αμαλία», της ξεκαθαρίζει εκείνος με μια δόση ικανοποίησης και σίγουρος για τις δυνατότητες του Λυκούργου. Κι ενώ όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο, η Νάνσυ λέει κάτι στη Φιλιώ που τη στενοχωρεί πάρα πολύ και οι δυο τους έρχονται για πρώτη φορά σε σύγκρουση. Η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές της προθέσεις και φαίνεται πως θέλει να καταστρέψει ολοσχερώς τον Ισίδωρο αλλά και την Αθηνά: «Νομίζετε πως θα τελειώσετε έτσι εύκολα από εμένα! Είστε γελασμένοι, τώρα θα μάθετε ποια είναι η πραγματική Αμαλία», μονολογεί και ετοιμάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή της.