Ψυχοκόρες: Μαζί στον άλλο κόσμο - Ποιο ζευγάρι χωρίζει, ποιο πεθαίνει και ποιο μένει μαζί για πάντα

Το γλυκόπικρο τέλος της σειράς

Ψυχοκόρες: Μαζί στον άλλο κόσμο - Ποιο ζευγάρι χωρίζει, ποιο πεθαίνει και ποιο μένει μαζί για πάντα

Ζευγάρια που αγαπήθηκαν, άλλα που αναγκαστικά πορεύτηκαν μαζί και κάποια άλλα που πρέπει να μείνουν χώρια για πάντα. Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το τέλος των ερωτευμένων πρωταγωνιστών στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1.

Το τέλος των ζευγαριών στις Ψυχοκόρες

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Ο μεγάλος χωρισμός

Εμειναν μαζί για χάρη της πολιτικής καριέρας εκείνης, όμως η απομάκρυνση της Βασιλικής από το σπίτι, μοιραία τους έφερε πιο κοντά. Το ζευγάρι μπορεί να πέρασε κάποιες βραδιές έρωτα, όμως όταν εκείνη ακούει τον σύζυγό της να συνεχίζει να ψάχνει για τα ίχνη της ψυχοκόρης τους, καταλαβαίνει πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της. Ετσι, η Μάγια Αρδίτη δεν θα πει ποτέ στον Παύλο Στρατή πως είναι ξανά έγκυος. Αντίθετα, του ζητάει να χωρίσουν ήρεμα και πολιτισμένα και μάλιστα του υπόσχεται πως όταν πουλήσει το επιβλητικό σπίτι του πατέρα της, θα του δώσει μέρος του χρηματικού ποσού. Εκείνος ιδρύει τη δική του εφημερίδα, εκείνη μετακομίζει σε μια φτωχική γειτονιά των Αθηνών για να είναι κοντά στις γυναίκες που μοχθούν και τη χρειάζονται.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Το λυτρωτικό τέλος της Ευανθίας - Έκανε τη ζωή της Φρόσως κόλαση, αλλά τελικά...

Για πάντα μαζί

Σώτος Μαρίκα Ψυχοκόρες

Μπορεί να ετοιμάζει τον γάμο της με τον Πολίτη προκειμένου να φύγουν μαζί στην Αμερική, όμως η μοίρα φέρνει στην αγκαλά της ξανά τον Σώτο. Για την ακρίβεια, η Δεσποινιώ που ψάχνει την αδελφή της απεγνωσμένα, είναι εκείνη που τελικά απευθύνεται στον Σώτο για να τη βοηθήσει. Ο τελευταίος οδηγεί τη Δεσποινιώ στο σπίτι που και οι δύο έμεναν ως ψυχοκόρες, όμως η απουσία της Μαρίκας τούς ταράζει. Η Μαργαρίτα, η μαγείρισσα του σπιτιού, ειδοποιεί με τη σειρά της τη Μαρίκα πως η Δεσποινιώ είναι στο σπίτι του Κοτρώτση και την περιμένει και η κοπέλα χωρίς να χάσει καιρό τρέχει για να τη συναντήσει. Εκτός όμως από την αδελφή της, η μέλλουσα κυρία Πολίτη έρχεται και σε επαφή με τον Σώτο, ο οποίος δεν σταματά να της λέει πόσο του έχει λείψει και πως πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή. Τελικά, ο Πολίτης αποφασίζει να αφήσει τη Μαρίκα ελεύθερη να αναζητήσει μια τύχη που της αξίζει και εκείνη, όχι απλά παντρεύεται τον γιο της Αρχοντούλας, αλλά και φεύγουν μαζί για το χωριό της, την Κρυοπηγή.

Μαζί... στον άλλο κόσμο

Ψυχοκόρες Φρόσω τέλος

Η Ευανθία τους χώρισε δηλητηριάζοντας εκείνον, τον οποίο και πέταξε στο πηγάδι, όμως η μοίρα τούς ενώνει ξανά, έστω και στον άλλο κόσμο. Η Φρόσω, η μικρότερη από τις αδελφές Πολύζου, ζητά στα τελευταία επεισόδια της εμβληματικής σειράς του ΑΝΤ1 εκδίκηση από τη Βικτωρία που κατέστρεψε τη ζωή της και των αδελφών της και πιο συγκεκριμένα την πυροβολεί μπροστά σε κόσμο, σε ένα πάρτι. Το ίδιο όμως κάνει και η Βικτωρία. Πυροβολεί και σκοτώνει αμέσως τη Φρόσω, η οποία βρίσκεται αυτομάτως στον άλλο κόσμο, στο πλευρό του αγαπημένου της Μέλιου. «Αργησες», παρατηρεί εκείνος και η κοπέλα του απαντά: «Ναι, όμως ήρθα!».

Ερωτευμένοι αλλά χώρια

Βασιλική Παύλος ψυχοκόρες Αντ1

Δείτε επίσης: Μαργαρίτα Αλεξιάδη - Ψυχοκόρες: «Ήμουν χάλια με τα γυρίσματα στις φυλακές, με επηρέασαν»

Ο Παύλος θεωρεί νεκρή τη Βασιλική που ερωτεύτηκε σφόδρα, οπότε όταν τη βλέπει στην πόρτα του σπιτιού του, λίγο πριν το φινάλε της σειράς, ξαφνιάζεται. Εκείνη του εξηγεί τα πάντα αλλά φεύγει από κοντά του καθώς βρίσκει στην τσέπη της ζακέτας που η Μάγια της κάνει δώρο, ένα χαρτί που αναγράφει μια διεύθυνση. Σίγουρη πως εκεί μένουν οι αδελφές της, ξεκινάει προς εκείνη την κατεύθυνση και τελικά δεν πέφτει έξω. Η ένωση με τη Δεσποινιώ, τη Μαρίκα και τη Φρόσω θα τη γεμίσει ευγνωμοσύνη, όπως και το τηλέφωνο που λαμβάνει λίγο αργότερα, στο οποίο την ειδοποιούν πως έγινε δεκτή στη Νομική Σχολή της Ιταλίας. Πίσω από αυτό κρύβεται φυσικά ο Παύλος, που κατέθεσε για εκείνη την αίτηση και πλήρωσε τη σχολή με τα χρήματα που του έδωσε η Μάγια από την αγοραπωλησία του σπιτιού. Το ζευγάρι ενώνεται ξανά πριν εκείνη φύγει από το χωριό της, γεμάτη ελπίδες και όνειρα.