Σασμός (24/6): «Αχ! Γεννάω!» - Η Βασιλική "λυγίζει" από τον πόνο και πέφτει στην αγκαλιά του Ρούσσου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (24/6): «Αχ! Γεννάω!» - Η Βασιλική

Στο αποψινό 24/6 επεισόδιο της σειράς Σασμός, θα δούμε τον Αντρέα να παρακολουθεί τις δυο οικογένειες, θέλοντας να βρει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί στον Ρούσσο Σταματάκη, τον βιολογικό του πατέρα. Την ίδια ώρα όμως, σπάνε τα νερά της Βασιλικής και οδηγείται στην κλινική.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 145

Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Τηλέμαχο για την επιστροφή του Ρούσσου, την ώρα που εκείνος μαθαίνει μία-μία τις σκληρές αλήθειες της οικογένειάς του και προσπαθεί να ανασυνθέσει το παρόν μέσα από το παρελθόν του. Η άφιξη του Αντρέα στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες, που καταλαβαίνουν ότι οι σκοποί του αφορούν τον πατέρα του και δεν είναι καλοί. «Ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα συμβεί στην Ανω Ποριά όταν πατέρας και γιος συναντηθούν. Εχουν πολλά να πουν και οι αλήθειες που θα ανταλλάξουν θα είναι σκληρές», λέει η Μαρίνα στον Αντώνη κι εκείνος της εξηγεί πως θα κάνει τα πάντα για να μη διαταραχθεί η ηρεμία του χωριού τους.

Την ίδια ώρα, Γιάννος και Μανούσος αποφασίζουν να λουφάξουν έως ότου περάσει η μπόρα και να σχεδιάσουν έτσι με την ησυχία τους το επόμενο χτύπημα, το οποίο θα έχει στόχο τον Μαθιό. Δεν ξέρουν όμως πως το σκίτσο της Βασιλικής βοηθά τους αστυνομικούς να αναγνωρίσουν ένα μέλος της ομάδας τους, τον Μηνά, ο οποίος μπορεί να τους οδηγήσει στους ιθύνοντες νόες των χτυπημάτων εναντίον των Σταματάκηδων.

Ο Χρήστος και η Στέλλα κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, την ώρα που η παράδοση του Μαθιού για τον φόνο του Στεφανή πλησιάζει. Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στην Καλλιόπη που θα τη θορυβήσει, ενώ μια ερωτική επανασύνδεση θα ξυπνήσει στον Βαγγέλη και την Ντίνα τα αισθήματα που τρέφουν εδώ και καιρό ο ένας για τον άλλο. «Γιατί δεν μπορείς να νιώσεις όπως εγώ; Είμαι ερωτευμένη μαζί σου, Βαγγέλη. Δεν μπορώ άλλο να με αντιμετωπίζεις φιλικά», του εξηγεί κι εκείνος απαντά με ειλικρίνεια: «Δεν είμαι εγώ για τέτοια. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε το ήξερες».

Δείτε επίσης: Η μοίρα θα τους παίξει ένα σκληρό παιχνίδι - Το φινάλε Αργυρώς και Αστέρη στο τελευταίο επεισόδιο