Το Ναυάγιο: «Θα υπάρξει Θεία Δίκη» - Ο γάμος και η καταδίκη στο μεγάλο φινάλε της σειράς

Το spoiler της Φωτεινής Ντεμίρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Θα υπάρξει Θεία Δίκη» - Ο γάμος και η καταδίκη στο μεγάλο φινάλε της σειράς

Το Ναυάγιο αποτελεί μια από τις πολύ επιτυχημένες παραγωγές του Mega. Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις δεδομένου ότι πρόκειται και μια τραγική και αληθινή ιστορία.

Το μεγάλο φινάλε του σίριαλ πλησιάζει. Πολλοί αναρωτιούνται για το πως θα πέσει η αυλαία σε σχέση με κάποιους ήρωες, που έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Ένα μικρό spoiler λοιπόν, έδωσε την Κυριακή 23/6 η Φωτεινή Ντεμίρη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: «Βάσω και Λίνα θα...» - Αποκλειστικό spoil από την Γιολάντα Μπαλαούρα

Η ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στο Ναυάγιο στο ρόλο της Χριστίνας ανέφερε, πως στο τέλος θα έρθει μια Θεία Δίκη και πως το κοινό θα παρακολουθεί ευχάριστες εξελίξεις, που μπορεί να μην έχει φανταστεί.

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Ντεμίρη για το φινάλε του Ναυαγίου

«Θα είναι ανακουφιστικές οι εξελίξεις, γιατί θέλεις να επέλθει δικαιοσύνη. Θα επέλθει με έναν τρόπο σε όλους τους τομείς και θα γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Με ανατροπές θα είναι οι εξελίξεις. Δεν θα γίνει ακριβώς αυτό που περιμένουμε, θα γίνει αυτό που λες ''υπήρχε και αυτό το ενδεχόμενο να γίνει έτσι η τιμωρία". Πολλοί μισητοί άνθρωποι θα έχουν το τέλος που τους αξίζει με έναν τρόπο. Θα υπάρξει με έναν τρόπο Θεία Δίκη, όχι όμως το περιμένει κανείς. Θα γίνει ο γάμος κανονικά, τα παιδιά μου θα τα παντρέψω», είπε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Φωτεινή Ντεμίρη με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποχαιρετάει τον ρόλο της Κυρίας Χριστίνας στο Ναυάγιο: «Ήρθε κι εμένα η σειρά μου να πω το αντίο σε ένα υπέροχο ταξίδι που τα είχε όλα!Ναυάγια,κλάμματα,χαρές,λύπες,έρωτες,ζήλιες ,μίση,πάθη,φόνους,θυμό,τρολαρισμα πολύ και πολύ γέλιο,πολύ,μαζί με το κλάμα!!!! Ποιον να πρωτοευχαριστήσω και ποιον να πρωτοθυμηθώ!Κατ´αρχας το @megatvcom και τα @kapastudios ,τον υπέροχο σκηνοθέτη της καρδιάς μου τον @giannis_haritidis που με επέλεξε και στάθηκε τόσο γενναιόδωρος,τι καλλιτέχνης και πόσο υπεροχος άνθρωπος!

Τον ταλαντούχο και ευαίσθητο συγγραφέα μας @georgekokouvas (πόσο σε ευχαριστώ για την Χριστινα μου) και την ομάδα του, τους σκηνοθέτες μας Γιάννη Σπυρωνη και @michaelroubis ,καθώς και τον Νικόλα Καρανικολα,διευθυντή φωτογραφίας και σπανιο άνθρωπο ,και τον @thomasvarvias διευθυντή φωτογραφίας στο β´ συνεργείο,κάνατε σπουδαία δουλειά παιδιά!Ολα τα παιδιά που ήταν πισω από τις κάμερες και ήταν οικογένεια μου για ένα χρόνο,την @katepapaioannou7921 και την @elena_paraskeva_2 που φρόντισαν την εμφάνιση της Χριστινας μου,το @tsakotaki που με έντυσε υπέροχα(της ρόμπας το κάγκελο έγινε!) την @kremniotou ,τον @sevansivas ολους,ολους δεν θυμάμαι και πως είσαστε εδώ στο ινστα!!!!!

Την «Βαγγελιστρα» που μας φιλοξένησε στο σπιτι της ετσι όπως μόνο αυτή και οι κρητικιές ξέρουν ,την @likouresireggina για την υπέροχη αυλή της,την αυλή μου….. και τι να πω για του ηθοποιούς της σειράς,υπεροχοι όλοι,ένας κι ένας,μπραβο στην @mirandarostandi για το υπέροχο casting!!!!!Φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστω στα «παιδιά μου» @demetreskapouranes ,@michail_tampakakis και Έκτορας Λιάτσος !Τι ηθοποιοί,τι παιδιά!! Έπεσε παντόφλα να ξέρετε,γιατί ήμουν η Μαμα τους και με βασάνισαν!!!!Τους ευχαριστώ,η Χριστινα μου δεν θα ήταν αυτή που ήταν ,χωρίς το δικό τους ταλέντο και ήθος!!!! Σας έχω όλους στην καρδιά μου,εκεί που κρύβεται η αγάπη...».