Σαν ψέμα: Η Αλίκη εξαφανίζεται και την βρίσκει η πραγματική μάνα της - Ο Πέτρος ξεφτιλίζει την Μελίνα

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν ψέμα: Η Αλίκη εξαφανίζεται και την βρίσκει η πραγματική μάνα της - Ο Πέτρος ξεφτιλίζει την Μελίνα

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς Σαν Ψέμα, αυτή την εβδομάδα, η Αλίκη το σκάει, ενώ η Χριστίνα την παρακολουθεί και κερδίζει την εμπιστοσύνη της, αλλά προκαλεί και την οργή τόσο του Πέτρου όσο και της Ζωής. Στο μεταξύ, ο Γιώτης καταλαβαίνει πως άδικα κατηγορούσε την Ασπασία.

Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην σειρά Σαν Ψέμα του OPEN

Ο Γιώτης, διώχνει τη Ζωή από το σπίτι, λέγοντας βαριά λόγια που την πληγώνουν και εκείνη πηγαίνει να μείνει στον Πέτρο. Ο Σταύρος, ανακοινώνει στην Ασπασία πως παραιτείται, γιατί το απαίτησε ο πατέρας του. Ο Ιορδάνης, προσπαθεί να πλησιάσει τον γιο του, όμως έρχεται αντιμέτωπος με την έντονη αντίδρασή του. Ο Πέτρος, ανακαλύπτει πως η μητέρα της Ζωής δεν έχει πεθάνει, ενώ η Αλίκη, έρχεται για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, σε επαφή με τη Χριστίνα, την πραγματική της μητέρα, χωρίς να το γνωρίζει.

Η Ασπασία ζητά από τον Πέτρο να μην πει το μυστικό πως η μητέρα τους ζει στα παιδιά της. Εκείνος πάει και βρίσκει τον Γιώτη. Η Μελίνα αμφιταλαντεύεται για το αν θα πει την αλήθεια στον Πέτρο. Παράλληλα, εκείνος κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στη Ζωή. Η Ασπασία αποκαλύπτει στον Γιώτη πως δεν της απομένει πολύς χρόνος ζωής. Τέλος, η Αλίκη το σκάει και η Χριστίνα την παρακολουθεί.

Δείτε επίσης: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πρωταγωνίστρια της σειράς «Σαν Ψέμα» - Ο σύντροφός της παίζει στο Famagusta

Σαν ψέμα OPEN

Η Αλίκη τής δείχνει εμπιστοσύνη και φεύγουν μαζί. Ο Πέτρος και η Ζωή, συντετριμμένοι, προσπαθούν να διαχειριστούν την εξαφάνιση της Αλίκης. Ο Ιορδάνης βρίσκει τον γιο του χτυπημένο, μετά από καβγά. Η Μελίνα και ο Φίλιππος συναντιούνται και έρχονται πιο κοντά. Ο Σταύρος εναντιώνεται στον Γιώτη για το θέμα της Ζωής και φεύγει από το σπίτι, μαζί με τη Νανά. Η Χριστίνα έρχεται για πρώτη φορά, μετά την εξαφάνισή της από τη ζωή του Πέτρου και της Αλίκης, αντιμέτωπη με τον οργισμένο Πέτρο και τη Ζωή.

Η Αλίκη μαθαίνει ότι ο πατέρας της είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα που τη λένε Ζωή. Ο Τζώρτζης ζητάει από τη Βάσω να βγουν ραντεβού. Η Μάρθα την προειδοποιεί ότι θα πληγωθεί. Ο Πέτρος ντροπιάζει τη Μελίνα μπροστά σε όλους και τη διώχνει από την εταιρεία επειδή απείλησε τη Ζωή. Η Χριστίνα ζητάει από τον Πέτρο να δει για τελευταία φορά την κόρη της. Εκείνος εξοργίζεται. Η Ζωή και ο Πέτρος τρακάρουν. Ο Γιώτης καταλαβαίνει πως άδικα κατηγορούσε την Ασπασία τόσα χρόνια.

Η Χριστίνα εξηγεί στον Πέτρο γιατί τους είχε εγκαταλείψει, όμως εκείνος δεν πείθεται. Επιπλέον, η Βάσω απογοητεύεται ξανά από τον Τζώρτζη. Φίλιππος και Μελίνα πλησιάζονται ερωτικά. Εντωμεταξύ η μητέρα της Μάρθας, νομίζοντας τον Σταύρο για μέλλοντα γαμπρό της, κάνει μια απρόσμενη εμφάνιση! Η Χριστίνα εμφανίζεται στο σχολείο της Αλίκης και απαιτεί από τη Ζωή να δει την κόρη της...