Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Δημήτρης πεταμένος στα σκουπίδια - Η Άννα ένοχη για τη δολοφονία του

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Δημήτρης πεταμένος στα σκουπίδια - Η Άννα ένοχη για τη δολοφονία του

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1, κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι πίσω από όλα βρίσκεται ο Αντώνης Καρέλλης, ούτε κι ο Δημήτρης, ο οποίος όταν το ανακαλύπτει βάζει σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή του.

Τα δυο νέα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 24/6 Επεισόδιο 69

Ο Δημήτρης είναι στο αυτοκίνητο μαζί με τον πρόεδρο της επιθεώρησης δικαστικών λειτουργών και αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Αντώνη Καρέλλη. «Εσύ ήσουν πίσω από όλα. Εσύ ήθελες να καταστρέψεις την καριέρα μου και τη ζωή μου», του λέει. Εκείνος βγάζει όπλο και τον πάει σε μια ερημική τοποθεσία. Ο Καρέλλης απειλεί με όπλο τον Δημήτρη. «Αξίζεις να πουλήσεις τις αξίες και τις αρχές σου; Γιατί το κάνεις;», τον ρωτάει.

Εκείνος του εξηγεί ότι η μικρή του κόρη πεθαίνει. Ο αρχηγός της μαφίας, ο Ιγκόρ, θα του δώσει όλα τα χρήματα που χρειάζεται για να τη σώσει, με αντάλλαγμα τη ζωή του Δημήτρη. «Θα πεθάνεις για τη ζωή της κόρης μου. Σε θέλει νεκρό». «Δεν είναι αυτός ο τρόπος. Θα βρούμε τα χρήματα και ο πατέρας της κόρης σου δεν θα χρειαστεί να σπιλώσει το όνομά του και να γίνει δολοφόνος. Τώρα θα γυρίσω και θα φύγω», του αποκρίνεται ο Δημήτρης και πράγματι το κάνει, αλλά ο Καρέλλης τον πυροβολεί δύο φορές.

Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Ιάσονα, ο οποίος με τη σειρά του ρίχνει το πτώμα σε έναν κάδο σκουπιδιών. «Η ιστορία τελειώνει εκεί που ξεκίνησε», σχολιάζει κι ενοχοποιεί την Αννα. Παράλληλα, η εξαφάνιση της Λίνας έχει πανικοβάλλει τη Δανάη που την ψάχνει μετά την πυρκαγιά. Ειδοποιεί τον Ανδρέα κι εκείνος με τη σειρά του κινητοποιεί το Σώμα. Την ίδια ώρα ο Κώστας κρατάει τη Λίνα και την απειλεί με μαχαίρι. Εκείνη καταφέρνει να του το πάρει και πάνω στην πάλη τον μαχαιρώνει. Παθαίνει νευρικό κλονισμό. Βρίσκει το τηλέφωνό του και παίρνει την Αννα. «Τον σκότωσα. Θεία, βοήθεια. Τον σκότωσα».

Η Αννα τρέχει να βρει την ανιψιά της. Παίρνει το μαχαίρι και τη μικρή αγκαλιά και φεύγουν. «Δεν θα μιλήσεις. Δεν θα πεις τίποτα», της φωνάζει. «Ημουν σε άμυνα. Σκότωσα τον Ακη και τον αδελφό του», ωρύεται η μικρή. «Δεν θα μιλήσεις. Δεν θα μπορέσω να σε σώσω αυτή τη φορά. Θα βρω τρόπο να το διορθώσω», της υπόσχεται. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας λαμβάνει ένα μήνυμα από το κινητό του Δημήτρη: «Ελα στον κάδο σκουπιδιών δίπλα στο νεκροταφείο». Πηγαίνει, τον παίρνει τηλέφωνο και το ακούει να χτυπάει μέσα από τον κάδο. Ανοίγει και βλέπει μέσα τον Δημήτρη. Κρατάει το κολιέ της γυναίκας του και στα δάχτυλά του βρίσκονται τρίχες από τα μαλλιά της.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο - Η Άννα έγκυος και ο Δημήτρης "ανασταίνεται" από τους νεκρούς

Τρίτη 25/6 Επεισόδιο 70.

Ο Ανδρέας πηγαίνει έξαλλος στην Αννα που μόλις έχει φτάσει σπίτι. Εκείνη κρατάει το μαχαίρι και τα ρούχα της είναι καταματωμένα. «Συλλαμβάνεσαι ως ύποπτη για φόνο», της φωνάζει σχεδόν και τα μάτια του βγάζουν φωτιές. Εκείνη κρατούμενη πια, ζητάει χαρτί και στυλό, για να γράψει την απολογία της. Ολοι είναι σοκαρισμένοι. Αφού γράφει τα πάντα, ο Ανδρέας τη ρωτάει: «Πώς μπόρεσες; Πώς μπόρεσες να σκοτώσεις τον Δημήτρη;». Εκείνη τον κοιτάζει σοκαρισμένη και παθαίνει νευρικό κλονισμό. Τα σπάει όλα. «Δεν μπορεί να πέθανε», ουρλιάζει. «Εσύ τον σκότωσες», την κατηγορεί ο φίλος της. «Δεν το έκανα. Αλλον σκότωσα», του αποκαλύπτει για να καλύψει τη Λίνα. Η Αννα θρηνεί για τον θάνατο του Δημήτρη και ο Αλέκος προσπαθεί να βρει τα στοιχεία που θα την αθωώσουν. Θα τα καταφέρει;