Ο Παράδεισος των Κυριών: «Επειδή δεν θέλουμε να αποχωριστούμε τη σειρά...» - Το spoil της Γωγώς Μπρέμπου λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Τι θα συμβεί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Επειδή δεν θέλουμε να αποχωριστούμε τη σειρά...» - Το spoil της Γωγώς Μπρέμπου λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Η Γωγώ Μπρέμπου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, βρέθηκε ως καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου στην εκπομπή Super Κατερίνα και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το φινάλε του σίριαλ, το οποίο θα προβληθεί την Δευτέρα 24/6 στις 20:00 το βράδυ.

Δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, γι' αυτό και μίλησε κυρίως για τον δικό της ρόλο, την Όλγα, η οποία έχει κάποιες έντονες επιθυμίες και στόχο της είναι να της κάνει πράξη. Και ενώ αυτός ο κύκλος τελειώνει η ίδια, όπως και οι συμπρωταγωνιστές της, είναι πολύ συγκινημένη που θα πρέπει να πει "αντίο".

Δείτε επίσης: Σε αμηχανία η Γερμανού με την αντίδραση της Μπρέμπου σε ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει - «Δεν θα έκανα ποτέ...»

Η αποκάλυψη της Γωγώς Μπρέμπου για το φινάλε του Παράδεισου των Κυριών

«Η Όλγα έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τον πρώην σύζυγό της και έτσι έχει αποφασίσει να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους, χωρίς τίτλους, που για την εποχή είναι αρκετά επαναστατικό... Είναι πολύ σημαντικό για την ηρωίδα μου να αποκτήσει αυτά που της έκλεψαν, να δικαιωθεί, όχι επειδή είναι άπληστη. Να δικαιωθεί γιατί το να είναι μία γυναίκα ανεξάρτητη και να ορίζει τη ζωή της, σημαίνει ότι ορίζει και τα υλικά της αγαθά.

Με την αδερφή μου οι σχέσεις μας ήταν πολύ δύσκολες, επειδή σεναριακά ο πατέρας μας έχει κάνει μία αδικία, έχει γράψει την οικογενειακή περιουσία σε εμένα και όχι σε εκείνη. Εγώ κάνω προσπάθειες καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς, αλλά δεν φτάνει, γιατί η πληγή είναι κυρίως συναισθηματική, δεν μπορεί να αποκατασταθεί υλικά. Η αδερφή μου με αντιμετωπίζει ως εχθρό...

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Πάρη και τον Σίμο. Επειδή με έναν τρόπο όλοι δεν θέλουμε να αποχωριστούμε τη σειρά, και εγώ διάβασα το τελευταίο επεισόδιο πολύ σύντομα....», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: 4 θάνατοι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς - Οι τρεις με όπλο ενώ ο ένας από φυσικά αίτια

Η Γωγώ Μπρέμπου είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη με μια μακρά πορεία στο χώρο του θεάτρου. Μερικές από τις παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι: «Νίκη», «10 μικροί Νέγροι», «Γκάμπυ», «Ματωμένος Γάμος», «Οι τρεις αδελφές», «Οθέλλος», «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», «Θα σε δω ξανά του χρόνου» και «Θηλιά».

Και στην τηλεόραση ωστόσο έχει αφήσει το στίγμα της με τις σειρές «Το σόι μας», «Δεσποινίς Μαργαρίτα», «Ζωή μας μια Βόλτα» αλλά και «Περί Ανέμων και Υδάτων» στο MEGA, όπου συμπρωταγωνιστούσε με σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Θανάσης Βέγγος.

Ανάμεσα σε άλλες είναι και η δραματική σειρά, «Στο Φως του φεγγαριού», που απέσπασε με την ερμηνεία της το βραβείο του πρώτου γυναικείου ρόλου, στα «Πρόσωπα» του 2005. Βέβαια αξιόλογη είναι η πορεία της και στο χώρο του κινηματογράφου.