Ψυχοκόρες: Το λυτρωτικό τέλος της Ευανθίας - Έκανε τη ζωή της Φρόσως κόλαση, αλλά τελικά...

Έτσι τελειώνει ο ρόλος της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Το λυτρωτικό τέλος της Ευανθίας - Έκανε τη ζωή της Φρόσως κόλαση, αλλά τελικά...

To τελευταίο επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες, φτάνει και θα είναι όπως θα παρακολουθήσουμε μέσα από τον ΑΝΤ1, πολύ συγκινητικό. Μπορεί η κάθε αδερφή να μην πάρει αυτό που πραγματικά της αξίζει, ωστόσο, όλες στο τέλος θα βρουν την λύτρωση. Ανάμεσα τους και η Ευανθία.

Μπορεί να έκανε την ζωή της Φρόσως απόλυτη κόλαση, βάζοντας τον άντρα της να την βιάσει όχι μία αλλά πολλές φορές για να αποκτήσουν παιδί, αλλά και συμπεριφέροντας με απαξίωση. Μάλιστα, δεν δίστασε μόλις γεννήσει να της πάρει το μωρό. Τελικά, η κοπέλα όμως πήρε το αίμα της πίσω. Όπως θα δούμε ωστόσο, πριν το φινάλε θα συμμαχήσουν για το καλό του Ασημάκη...

Αυτό είναι το τέλος της Ευανθίας στις Ψυχοκόρες

Η Φρόσω κινδυνεύει από τον διοικητή της Τρίπολης (δείτε το λόγο) για να την τιμωρήσει απειλεί ότι θα σκοτώσει τον γιο της, με αποτέλεσμα εκείνη να τον σκοτώσει. Για να γλιτώσει λοιπόν, το σκάει αφήνοντας το μωρό στην Ευανθία, η οποία χάνει τα ίχνη της. Η Φρόσω που ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού που έχει αγοράσει η τελευταία στην Αθήνα, πηγαίνει εκεί και παρουσιάζεται ως Ευανθία Νάτση. Ούτε για μια στιγμή δεν μπορεί να φανταστεί πως πίσω από την πόρτα που θα χτυπήσει, θα εμφανιστούν οι αδελφές της, καθώς η Νάτση είχε αγοράσει το σπίτι πάνω από αυτό της οικογένειας Κοτρώτση. Τα κορίτσια ενώνονται ξανά, ωστόσο θα χωριστούν πάλι, με την Φρόσω να πέφτει νεκρή (δείτε πως θα πεθάνει).

Ευανθία Ψυχοκόρες

Έχοντας πάρει δικό της τον Ασημάκη λοιπόν, η γυναίκα του Ηλία Νάτση, μένει για πάντα στην Τρίπολη με τα δυο της παιδιά. Τον Ασημάκη που γέννησε η Φρόσω και τον Γιώργο, τον άλλο γιο του Νάτση, που γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά. Η πρόθεση της να φύγει από την επαρχία και να ζήσουν οι τρεις τους στην Αθήνα δεν γίνεται ποτέ πραγματικότητα. Τέλος, την περιουσία του Νάτση, την μοιράζει στους Στράτο και Οδυσσέα, τους γαμπρούς του άνδρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς - «Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ»

Ψυχοκόρες (26/6): Η Δεσποινιώ κάνει χαρακιές στο στήθος της για να γλιτώσει από την Βικτώρια - Την "πετάει" στην Τρούμπα

Ψυχοκόρες 25/6: «Δεν είσαι ο πραγματικός μου πατέρας!» - Ο ένας πεθαίνει από σφαίρα κι άλλος θάβεται στο χώμα

Ψυχοκόρες (24/6): Δυο θάνατοι τα αλλάζουν όλα - Ξεψυχά στα χέρια της Δεσποινιώς που ουρλιάζει από θρήνο

Ψυχοκόρες: Δεσποινιώ & Τάσος συναντιούνται λίγο πριν ξεψυχήσει - Η συγκλονιστική σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση

ΕΡΤ: Η νέα ανατρεπτική σειρά μυστηρίου που έρχεται αυτή την σεζόν!

Το Ναυάγιο: «Βάσω και Λίνα θα...» - Αποκλειστικό spoil από την Γιολάντα Μπαλαούρα

Ψυχοκόρες: «Καλύτερα ιερόδουλη παρά μαζί σου» - Δυο πεθαίνουν αλλά ένα παιδί θα γεννηθεί

Ψυχοκόρες: «Άργησες» - Πεθαίνει και συναντά ξανά τον αγαπημένο της στον παράδεισο

Ψυχοκόρες: «Όταν η Φρόσω έμαθε ότι είναι έγκυος...» - Το spoiler της Μαρίνας Ασλάνογλου