Η γη της ελιάς: Έχουμε την τελευταία σκηνή της σεζόν - Φρικτό φινάλε για Αθηνά και Ισίδωρο

Την Πέμπτη 27/6 το τελευταίο επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς: Έχουμε την τελευταία σκηνή της σεζόν - Φρικτό φινάλε για Αθηνά και Ισίδωρο

«Η γη της ελιάς» έφτασε στο τέλος της για φέτος. Πολλές από τις ιστορίες που άνοιξαν στα τελευταία επεισόδια θα μείνουν για να μας απασχολήσουν στον τέταρτο και τελευταίο κύκλο της σειράς που θα δούμε από τη νέα σεζόν. Κάποια πράγματα θα μπουν στη θέση τους και κάποια θα μείνουν για να προβληματίσουν για την εξέλιξή τους. Ωστόσο αυτή την Πέμπτη μας περιμένει ένα άκρως ανατρεπτικό φινάλε.

Η Αμαλία, τυφλή από ζήλια και φθόνο, δείχνει ότι πραγματικά πρόκειται για μια αδίστακτη γυναίκα. Αφού γίνεται ο γάμος της Αθηνάς με τον Τζον και όλοι βρίσκονται στο γαμήλιο τραπέζι, εκείνη ετοιμάζει ένα ακόμα απρόβλεπτο χτύπημα με στόχο αυτή τη φορά όχι μόνο τον Ισίδωρο, αλλά και την οικογένειά του και κυρίως τον Μάνο που από την αρχή είχε τεράστια κόντρα μαζί του.

Αν και οι λεπτομέρειες των κινήσεών της μένουν επτασφράγιστο μυστικό, οι πληροφορίες μας ωστόσο κάνουν λόγο ακόμα και για απόπειρα αυτοκτονίας, μέσα από την οποία θα προσπαθήσει να καταστήσει υπεύθυνους γι’ αυτή την ακραία στάση τον Ισίδωρο και την Αθηνά. Αυτό όμως που μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία δολοφονία και κανένας θάνατος, αλλά κάποια ακραία γεγονότα τα οποία πρόκειται να φέρουν μεγάλες ανατροπές στις ζωές κάποιων ηρώων και που παράλληλα θα συμπαρασύρουν και τις ζωές κάποιων άλλων και μάλιστα με πολύ οδυνηρό τρόπο.

Δείτε επίσης: Γάμος, χωρισμός και ντροπή - 7 συγκλονιστικές στιγμές από τα τελευταία επεισόδια της σειράς

Η γη της ελιάς Αμαλία

Τα ανοιχτά μέτωπα για τον Δ΄ κύκλο στην Γη της ελιάς

Την ίδια στιγμή, ο τρίτος κύκλος κλείνει με την Ισμήνη να επιμένει στον χωρισμό με τον Κωνσταντίνο, παρά τις προσπάθειες όλων να τη μεταπείσουν κι έτσι θα δούμε από τον Σεπτέμβριο μια σειρά από γεγονότα με πρωταγωνιστές το ζευγάρι. Από τη νέα σεζόν όμως θα δούμε και την Ιουλία να επιστρέφει στη Μάνη, καθώς η αδιαθεσία του μωρού της την κρατά προς το παρόν στην Αθηνά.

Στα νέα επεισόδια η Ιουλία γυρίζει, παντρεύεται με τον Στάθη και αρχίζει μια νέα ζωή, που σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ο Ισίδωρος δεν ξεμπερδεύει εύκολα από την Αμαλία, ενώ η Αρετή από την άλλη δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της στον χώρο της τηλεόρασης, καθώς την ενημερώνουν ότι θα γυρίσει δική της εκπομπή.

Δείτε επίσης: Άντζελα Γκερέκου - «Το φινάλε του Γ' κύκλου θα είναι συνταρακτικό, δραματικό, με ανατροπές συναισθημάτων»

Ο Δημοσθένης με την Ασπασία καταφέρνουν να κρατήσουν τις ισορροπίες με τον Παρασκευά, όμως ο Δημοσθένης έχει αρχίσει να μπαίνει στο στόχαστρο του Κουράκου, ο οποίος δεν θα σταματήσει να ψάχνει για τις δραστηριότητές του. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Δημοσθένη, όπως θα δούμε, αρχίζει αλλά θα έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τη μεγάλη αποκάλυψη που θα προκαλέσει «σεισμό» στη Μάνη. Τέλος, ήδη από τα τελευταία επεισόδια βλέπουμε να αναπτύσσονται αρκετά ειδύλλια. Η συνέχεια όμως και πώς θα καταλήξουν ζευγάρι κάποιοι από τους πρωταγωνιστές, θα αποτελέσουν την έκπληξη της νέας σεζόν.