Το Προξενιό της Ιουλίας (20/6): Η Στάσα κρεμάει θηλιά στο λαιμό της - Αυτοκτονεί στο σαλόνι της;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Προξενιό της Ιουλίας (20/6): Η Στάσα κρεμάει θηλιά στο λαιμό της - Αυτοκτονεί στο σαλόνι της;

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στο σημερινό 20/6 επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας. Ο Γεωργίκης δεν αφήνει την Στάσα να δει την κόρη της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Στο σπίτι της θα σκεφτεί και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της για το κακό που προκάλεσαν στα παιδιά της οι λάθος επιλογές και αποφάσεις της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 94

Ο δικηγόρος Παπάζογλου ενημερώνει τον Ρήγα πως η μέρα της δίκης πλησιάζει. Η αγωνία του Ρήγα και της Βαγγελίτσας κορυφώνεται, καθώς ο Στασινόπουλος, που θα καταθέσει υπέρ του, συνεχίζει να απουσιάζει. Η Στάσα, απελπισμένη, επισκέπτεται το αρχοντικό Προβιού, ζητώντας να δει την Ιουλία, αλλά ο Γιωργίκης την πετάει έξω. «Μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ. Δεν είσαι ευπρόσδεκτη ούτε τώρα ούτε ποτέ. Ξετσίπωτη κι εσύ και η κόρη σου. Αλλά είχε να μοιάσει», της φωνάζει. Εκείνη, νιώθοντας μεγάλες τύψεις κι ενοχές για την κατάληξη της κόρης της, παίρνει μια συγκλονιστική απόφαση.

Δείτε επίσης: «Στο τέλος όλοι οι ήρωες θα...» - Αποκλειστικό spoil από την Ευγενία Ξυγκόρου

Ο Γρηγόρης ξεσπάει τα νεύρα του στη Φιλιώ, καθώς την κατηγορεί ότι δέχεται το φλερτ του γιατρού Γκλαβάνη. «Δεν ήσουν καν εκεί για να μου συμπαρασταθείς. Δεν νοιάστηκες για μένα και το ίδιο σου το παιδί», τον κατηγορεί εκείνη με τη σειρά της. «Τι είναι αυτά που λες; Ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Αλλά βέβαια. Δεν έχασε την ευκαιρία. Αμέσως έτρεξε δίπλα σου», είναι τα λόγια του. «Ναι, γιατί είναι άνθρωπος και ενδιαφέρεται πραγματικά. Το ίδιο έκανε και για τη μητέρα σου», του αντιγυρίζει.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα και ο Αλκης προσπαθούν να ερμηνεύσουν την απότομη και αδικαιολόγητη μεταστροφή της Κυριακούλας. Εκείνη συνεχίζει να είναι αρνητική στη σχέση τους και σαν μην έφτανε αυτό, έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο. Από την πλευρά της, η Δέσπω συνεχίζει να έχει αλαζονική συμπεριφορά προς όλους στο αρχοντικό, με την ανοχή του Γιωργίκη, ενώ ο Κρίστοφερ και η Κατερίνη έχουν άλλη μια τυχαία συνάντηση.