Ψυχοκόρες (20/6): «Μα εγώ δεν είμαι παρθένα», «Αυτό διορθώνεται με βελονιές» - Το σχέδιο της Βικτώριας για να πουλήσει ακριβά την Δεσποινιώ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (20/6): «Μα εγώ δεν είμαι παρθένα», «Αυτό διορθώνεται με βελονιές» - Το σχέδιο της Βικτώριας για να πουλήσει ακριβά την Δεσποινιώ

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε στη σειρά Ψυχοκόρες, η Δεσποινιώ συνεχίζει τη δουλειά στη Βικτώρια, ενώ την ίδια ώρα η Μαρία αποκαλύπτει τα πάντα στον Σώτο για τη μάνα του. Παράλληλα, Κοσμάς και Νέλλα θα χρειαστεί να κρύψουν το πτώμα της Άννας, πετώντας το στον γκρεμό.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 49

Ο Κοσμάς περνά κρυφά στον Σώτο την ιδιοκτησία του εργοστασίου και λίγες ώρες μετά, μαγεμένος από την Αννα, πηγαίνει στο Καβούρι για να τη συναντήσει. Και ενώ για το Καβούρι ξεκινά και η Νέλλα, η Αμαλία ζητά να μπει ο γιος της πρωτοπαίδι στην οικογένεια Νάτση. Στο μεταξύ, η Φρόσω μαθαίνει από τον Οδυσσέα για τα αρχαία ευρήματα και τον εκβιασμό του Βελλή, ενώ η Μαρίκα λέει στον Σώτο που θέλει να την πάρει και να φύγουν μακριά από το πατρικό του, να μιλήσει με την Αρχοντούλα για ένα μυστικό που του κρύβει, θέλοντας έτσι να ξέρει τα πάντα εκείνος πριν ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή.

Η Αννα βγάζει όπλο απέναντι στον Κοσμά που έχει πάει να τη συναντήσει. Εκεί του ομολογεί τα πάντα για την οικογένειά της και το γεγονός πως εκείνος τους έκλεψε το σπίτι λίγα χρόνια πριν καταστρέφοντας έτσι την οικογένειά της που τον εμπιστεύτηκε. Λίγο πριν όμως πατήσει τη σκανδάλη, η Νέλλα από μακριά την πυροβολεί πρώτη. Το αίμα της κοπέλας λερώνει τον Κοσμά που δεν πιστεύει στην καλή του τύχη. Και οι δύο μαζί αποφασίζουν να πετάξουν το πτώμα της στον γκρεμό.

Δείτε επίσης: Ο Κοσμάς εγκαταλείπει τη Νέλλα - Μαθαίνει ότι ο Σώτος δεν είναι δικό του παιδί

Με λύπη της η Μαρία μαθαίνει πως ο άντρας της χρωστά χρήματα και αφού δεν μπορεί να δουλέψει για να κερδίσει χρήματα και να βοηθήσει στο σπίτι, αποφασίζει να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ. Πηγαίνει στη Φρόσω και της ζητά δανεικά.

Η ψυχοκόρη της Ευανθίας θα δεχτεί να της δώσει, ωστόσο θα της πει πως ο Οδυσσέας σκάβει λάκκο πίσω από την πλάτη εκείνης και του Στράτου, προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια της χήρας του Νάτση. Η Μαρία δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την κοπέλα, η οποία δεν τους φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο στο παρελθόν, ωστόσο όμως την πιστεύει. Χωρίς να χάσει καιρό, μεταφέρει τα λόγια της Φρόσως στον άντρα της και μαζί αποφασίζουν τι θα κάνουν για να κερδίσουν έδαφος από τον Οδυσσέα και τη Διονυσία.

Δείτε επίσης: Η Μαρίκα παντρεύεται διπλωμάτη - Ο Σώτος τρελαίνεται από οργή