Maestro (20/6): Καθηλωτικό το τελευταίο επεισόδιο - Ψέματα, αποκαλύψεις και θάνατοι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Maestro (20/6): Καθηλωτικό το τελευταίο επεισόδιο - Ψέματα, αποκαλύψεις και θάνατοι

Ολοκληρώνεται απόψε 20/6 ο τελευταίος κύκλος της σειράς, Maestro, σε σενάριο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και σκηνοθεσία του ίδιου από κοινού με τον Άκη Πολύζο. Μάλιστα, στις 11 Νοεμβρίου του 2022, η παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς και τον Δεκέμβριο, οπότε είχε ολοκληρωθεί προβολή του πρώτου κύκλου στην ελληνική τηλεόραση, ήταν διαθέσιμη για προβολή υπό τον τίτλο Maestro in Blue, κάνοντάς την την πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από την πλατφόρμα.

Στο μεγάλο φινάλε που θα προβληθεί στις 22:40, όλοι οι πρωταγωνιστές θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Το πτώμα του Χαράλαμπου θα φέρει τούμπα τις ζωές όλων.

Maestro - Επεισόδιο 06: Επαφή κληρονομιάς

Όλοι πρέπει να επιστρέψουν στους Παξούς, όπου τα παλιά συναισθήματα αναδύονται και τα μυστικά αυξάνονται. Ο Ορέστης με την Κλέλια έρχονται ξανά κοντά, ενώ και ο Σπύρος προσπαθεί να πλησιάσει τον Αντώνη. Ο Δημοσθένης δεν σκοπεύει να τα παρατήσει και όλοι κινδυνεύουν. Ο Φάνης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Δείτε επίσης: Στεφανία Γουλιώτη για το τέλος του Maestro - «Ο Χριστόφορος κάνει ένα πάρα πολύ ωραίο κλείσιμο για όλους»

Τι γινόταν πίσω από τις κάμερες

«Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί. Και καθώς το έφτιαχνα θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους. Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας.

Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές. Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια,εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος.

Υ.Γ. Τελικά εκείνη η μουσική του @kostaschristides που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestro (in blue)!!!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ανάρτηση του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με backstage στιγμές και παρεΐστικές εικόνες των πρωταγωνιστών: