Ο παράδεισος των κυριών (19/6): «Ντρέπομαι τόσο πολύ!» - Την χωρίζει έχοντας μάθει όλη την αλήθεια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (19/6): «Ντρέπομαι τόσο πολύ!» - Την χωρίζει έχοντας μάθει όλη την αλήθεια

Απόψε 19/6 στον Παράδεισο των κυριών, η Μιράντα αποκαλύπτει στον Ντίνο πως ξέρει για τη σχέση του με την Αμαλία. Την ίδια ώρα ο Σίμος προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να συναντηθεί με την Αμαλία, καθώς και εκείνος γνωρίζει για την παράνομη σχέση της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 163

Ο Θωμάς ρωτάει τη Σύρμω πότε θα ανακοινώσουν στα παιδιά τον δικό τους γάμο και εκείνη του λέει: «Δεν πρόκειται να κάνω καμία κουβέντα πριν παντρευτούν τα παιδιά μου». Ο Ντίνος, κουρέλι, ζητάει συγγνώμη από τη Μιράντα για το μυστικό σχέδιο που έχουν με την Αμαλία και εκείνη τον προτρέπει: «Πάρε την Αμαλία και φύγετε νωρίτερα, πριν μάθει ότι γνωρίζω κι εγώ και ο Σίμος τα πάντα».

Στο μεταξύ, ο Πάρης ζητάει από τον Αποστόλη να τον βοηθήσει με τον Μπουραντά που δεν κάνει πίσω, ενώ ο Χριστόφορος ζητάει συγγνώμη από τη Στέλλα που τον παρακαλεί να μην τη διώξει. Την ίδια ώρα, η Πιπίτσα μαζί με τη Γεωργία τρώνε το πρωινό που ετοίμασε ο Μάρκος και η Πιπίτσα εκμυστηρεύεται στη Γεωργία: «Ο πατέρας σου μου ζήτησε να τα ξαναβρούμε».

Η Ολγα και ο Ντίνος δίνουν τα χέρια και πηγαίνουν για τα συμβόλαια του «Παραδείσου», ενώ ο Σίμος, έξαλλος, τηλεφωνεί και λέει στην Πολυξένη: «Πες στην Αμαλία να έρθει να με δει». Ταυτόχρονα, ο Ντίνος πηγαίνει στο σπίτι της Αμαλίας και την πείθει να μην πάει να δει τον Σίμο, ενώ λίγο μετά ο Πάρης ζητάει τη βοήθειά της για το παιδί, εκείνη όμως του κλείνει την πόρτα.

Παράλληλα, η Γεωργία ανακοινώνει σε όλους στον «Παράδεισο» πως είναι και πάλι έγκυος, ενώ η Δάφνη εκμυστηρεύεται στον Μεμά, με δάκρυα στα μάτια: «Ο πατέρας μου δεν θέλει καν να σε γνωρίσει και με απείλησε ότι θα με αποκληρώσει αν σε παντρευτώ», ο Μεμάς όμως την καθησυχάζει: «Εσύ με ενδιαφέρεις, όχι η περιουσία σου».

Στο μεταξύ, η Αμαλία λέει στη Ματούλα και τη Στέλλα πως μπορούν να μείνουν στο σπίτι της όσο θέλουν, ενώ η Σύρμω προτείνει στην Πιπίτσα να κρατάει η ίδια το μωρό στο ζαχαροπλαστείο για να δουλεύει εκείνη στον «Παράδεισο». Την ίδια στιγμή, ο Σίμος ζητάει από τον Ρένο: «Θέλω να πας στην Αμαλία και να της πεις ότι ξέρω τα πάντα κι εγώ και η Μιράντα», τελικά όμως ο Σίμος αποδρά, αφού ο φρουρός δέχεται την προσφορά του.

Δείτε επίσης: 4 θάνατοι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς - Οι τρεις με όπλο ενώ ο ένας από φυσικά αίτια