Η γη της ελιάς (19/6): «Θα πάρω ένα μήνα ρεπό» - Η απόφαση του Χρήστου για να ξεπεράσει την Αριάδνη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (19/6): «Θα πάρω ένα μήνα ρεπό» - Η απόφαση του Χρήστου για να ξεπεράσει την Αριάδνη

Στο αποψινό 19/6 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, ο Δημοσθένης αφήνει επιτέλους ήσυχο τον Παρασκευά σχετικά με την συγκατοίκηση με την κόρη του, Ειρήνη. Παράλληλα, η Αριάδνη δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Χρήστο αλλά ούτε και εκείνος μπορεί. Έτσι παίρνουν την απόφαση να πάρουν απόσταση ο ένας από τον άλλον και ο Χρήστος φεύγει ένα μήνα από την ταβέρνα για να καταφέρει να προχωρήσει μπροστά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 185

Ο Λυκούργος επικοινωνεί με την Αμαλία και της ζητάει να συζητήσουν: «Αμαλία, ο Λυκούργος είμαι. Με πήρε ο Ισίδωρος Βρεττάκος τηλέφωνο και μου ανέθεσε το διαζύγιό σας. Πότε μπορείς να περάσεις από το γραφείο για να μιλήσουμε;», της λέει και η Αμαλία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και προφασίζεται δουλειές. Παράλληλα, επιδιώκει να συναντηθεί με τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς, μετά το μήνυμα του Δημοσθένη, είναι πλέον «ελεύθερος» να φύγει από το σπίτι του Λυκούργου, ενώ η Ειρήνη και οι γονείς της πληροφορούνται ότι επέστρεψε στη Μάνη.

Ο Πότης και η Αννα μεταμφιέζονται και περνούν ακόμα μια ατυχή βραδιά ερωτικών ρόλων. Η Αμαλία προσπαθεί ξανά να δει τον Ισίδωρο και να του μιλήσει. Ακόμα κι όταν το καταφέρει όμως, θα διαπιστώσει πως τα παιχνίδια εξουσίας που έπαιξε πίσω από την πλάτη του δεν θα έχουν καλή κατάληξη. «Αμαλία, έπαιξες και γέλασες! Σου το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν ανέχομαι τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτή τη φορά ξεπέρασες κάθε όριο και τέλος! Σε παρακαλώ πολύ φύγε τώρα, έχω πολλή δουλειά, δεν έχω χρόνο για εσένα», της ξεκαθαρίζει.

Δείτε επίσης: Γάμος, χωρισμός και ντροπή - 7 συγκλονιστικές στιγμές από τα τελευταία επεισόδια της σειράς