Το Ναυάγιο (19/6): Ο Ιπποκράτης το σκάει με τον μικρό Ορφέα - Ο Στελής μπουκάρει στο σπίτι με όπλο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (19/6): Ο Ιπποκράτης το σκάει με τον μικρό Ορφέα - Ο Στελής μπουκάρει στο σπίτι με όπλο

Λίγο πριν το φινάλε στο Ναυάγιο, ο Ιπποκράτης μετά την ανακάλυψη Δήμητρας - Ειρήνης, το σκάει από το σπίτι μαζί με τον μικρό Ορφέα. Ο Στελής ευτυχώς δεν τον προλαβαίνει αλλιώς θα τον σκότωνε. Την ίδια ώρα στο δικαστήριο οι εξελίξεις δεν είναι καλές για τα θύματα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 110

Οταν ο λιμενικός φτάνει στην υπηρεσία του και από μισόλογα των ανωτέρων του καταλαβαίνει πως η Ειρήνη τον κατέδωσε στην αστυνομία για το ματωμένο μαντίλι της Ευγενίας που βρήκε στα πράγματά του, το μυαλό του θολώνει. Χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο, επιστρέφει στο σπίτι και ξεσπάει την οργή του πάνω της. Την ίδια στιγμή, ο Στελής μαθαίνει από τη Λαμπρινή το ποιόν του Ιπποκράτη και τρέχει να την αντιμετωπίσει με ένα πιστόλι στο χέρι. Μην έχοντας κάτι παραπάνω να χάσει, αποφασίζει στιγμιαία να εκδικηθεί για την Ειρήνη, ενώ ο Πέτρος τρέχει κι αυτός στο σπίτι για να προλάβει το κακό.

Πίσω στο δικαστήριο, η κατάθεση του καπετάν-Αντρέα διαλύει τον Μιχάλη που φοβάται ότι δεν γλιτώνει την καταδίκη. Θα αντέξει ο παλιός του φίλος να τον δει να μπαίνει φυλακή; Ο Αγγελος αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κατάθεσής του και παίρνει μια γενναία απόφαση. Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει τα πάντα. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Κλαίρης.

Οι δυο τους πέρασαν πολλά, αλλά ποτέ, ούτε για ένα λεπτό δεν χάθηκε η αγάπη τους. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές τους, τους μεγαλύτερους τσακωμούς τους, Λίνα και Μάκης είχαν ως φάρο την αγάπη τους και αυτή τους έδινε το κουράγιο για να συνεχίζουν. Ομως τώρα όλα θα αλλάξουν. Από τη στιγμή δηλαδή που ο Μάκης θα μάθει πως η Λίνα είναι έτοιμη να παντρευτεί τον Οθωνα, ανιψιό του Αργύρη Βασιλείου. Αυτή θα είναι η μοναδική περίπτωση που ο γιος της Μαρίας θα αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του, γεγονός που θα εξομολογηθεί τόσο στην κυρία Χριστίνα που τον έχει σαν γιο της, αλλά και στους φίλους του στην αυλή, Πέτρο και Αγγελο. Και πάλι όμως δεν έχουν τελειώσει όλα στη σχέση τους...

Δείτε επίσης: Ο Παντελίδης βάζει να σκοτώσουν τον Ιπποκράτη - Δεν τα καταφέρνουν και αυτοκτονεί