Ο παράδεισος των κυριών: 4 θάνατοι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς - Οι τρεις με όπλο ενώ ο ένας από φυσικά αίτια

Αυτοί πεθαίνουν στο δραματικό φινάλε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών: 4 θάνατοι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς - Οι τρεις με όπλο ενώ ο ένας από φυσικά αίτια

Μιάμιση εβδομάδα έμεινε ακόμα περίπου για το μεγάλο φινάλε της σειράς Ο παράδεισος των κυριών που παίζει στον ALPHA. Το δραματικό σήριαλ που έκανε πρεμιέρα το 2022 φέτος ολοκληρώνεται οριστικά με τον δεύτερο κύκλο. Το τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, πρόκειται να είναι αρκετά ανατρεπτικό. Κάποιοι θα πληρώσουν για το κακό που έχουν προκαλέσει, άλλοι θα βρουν την ευτυχία, ενώ ορισμένοι δεν θα καταφέρουν να ζήσουν τον έρωτα που πάντα ήθελαν.

Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε και 4 θανάτους. Ένας όμως θα είναι ο πιο συγκλονιστικός από όλους, καθώς οι τηλεθεατές περίμεναν για εκείνον ένα διαφορετικό τέλος.

Αυτοί οι πρωταγωνιστές πεθαίνουν μέχρι το φινάλε στον Παράδεισο των κυριών

Την αρχή κάνει ο Χρήστος. Ο ετεροθαλής πατέρας του Σίμου θα πεθάνει από τα χέρια της Ματούλας. Μαζί με την κόρη της που τον εμπιστεύτηκε περνούν μαρτυρικές στιγμές. Μη μπορώντας λοιπόν να δραπετεύσουν, σηκώνει το όπλο, πατάει την σκανδάλη και τον σκοτώνει. Θα ομολογήσει στην συνέχεια την πράξη της, θα προφυλακιστεί, ωστόσο, έχοντας βγει στην φόρα το ημερολόγιο του με όλες τις δολοφονίες που έχει κάνει, τελικά η Ματούλα θα αθωωθεί και μητέρα με κόρη θα μείνουν στην Αμαλία.

Ο παράδεισος των κυριών Χρήστος

Ο δεύτερος θάνατος θα γίνει μαζί με τον τρίτο! Συγκεκριμένα, όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Σίμος έχοντας πυροβολήσει την Αμαλία που έμαθε πως είναι έτοιμη να φύγει στο εξωτερικό με τον Ντίνο, προσπαθεί να την σκοτώσει, όμως ο Πάρης μπαίνει μπροστά και την σώζει. Πάνω στην τρέλα του και έχοντας μάθει πως η Βικτώρια οργάνωσε τα πάντα παρασέρνοντας τον στις δολοπλοκίες και τις δολοφονίες της, τρέχει στο κελί της. Μπροστά στον Χριστόφορο και έχοντας σκοτώσει 2 αστυνομικούς, πυροβολεί την Βικτώρια αφαιρώντας τη ζωή της και στην συνέχεια αυτοκτονεί.

Ο παράδεισος των κυριών Βικτώρια Σίμος

Τελευταίος θάνατος θα είναι αυτός του... Ντίνου! Ναι καλά διαβάσατε αλλά όχι από δολοφονία ή τροχαίο ή κάτι σχετικό. Δυστυχώς θα φύγει μόνος του από την Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του την Αμαλία και χωρίς να δώσει εξηγήσεις. Έχοντας τα χρόνια περάσει - και η Αμαλία έχει γεννήσει το παιδί τους - εκείνος πεθαίνει μακριά από όλους πλήρης ημερών.

Ο παράδεισος των κυριών Ντίνος Αμαλία