Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα παντρεύεται διπλωμάτη - Ο Σώτος τρελαίνεται από οργή

Αυτή θα είναι η κατάληξη τους στην σειρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα παντρεύεται διπλωμάτη - Ο Σώτος τρελαίνεται από οργή

Το ερωτευμένο ζευγάρι στις Ψυχοκόρες χωρίζει, εκείνος φεύγει από το σπίτι και η Μαρίκα ζητά από τη Μαργαρίτα να της γνωρίσει κάποιον για να παντρευτεί. Η μοίρα όμως έχει τα δικά της σχέδια. Αφορμή για να χωρίσει το ζευγάρι είναι η αποκάλυψη πως εκείνος είναι γιος της Αρχοντούλας.

Ο άντρας κλονίζεται και φεύγει από το σπίτι που τον μεγάλωσε, θέλοντας να διαχειριστεί τα συναισθήματά του. Η Μαρίκα που μένει πίσω απελπίζεται από την πράξη του και με τη σειρά της μιλά με τη Μαργαρίτα που ήδη έχει πιάσει δουλειά και σε ένα άλλο σπίτι της περιοχής. «Μπορείς να ρωτήσεις τον κύριό σου αν έχει ανάγκη από μια ψυχοκόρη;», τη ρωτά και η Μαργαρίτα της λέει κάτι που τη βάζει σε σκέψεις. «Ο κύριός μου ψάχνει για μια κοπέλα αλλά για να την παντρευτεί. Μάλιστα όταν γίνει ο γάμος τους θα φύγουν στην Αμερική. Είναι διπλωμάτης και σίγουρα όποια βρεθεί στο πλευρό του θα περάσει καλά. Είναι καλός άνθρωπος».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Κάνει δυο φόνους και ξεψυχάει - Νεκρή σε λίμνη αίματος η Φρόσω στο τελευταίο επεισόδιο

Η Μαρίκα που ξέρει ότι δεν έχει πλέον να ελπίζει σε κάτι, της ζητά να τη φέρει σε επαφή μαζί του και όντως λίγες ημέρες μετά συναντιούνται. Ο άντρας γοητεύεται από την ευγένεια και το ήθος της και αμέσως της εξηγεί πως δεν ψάχνει για μια σχέση ερωτική αλλά για μια κοπέλα που θα τον κοιτάξει στα τελευταία χρόνια της ζωής του κι εκείνος θα την εξασφαλίσει οικονομικά. Ετσι, η κοπέλα δέχεται να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει μέχρι την Αμερική.

Ο Σώτος χάνει τη Μαρίκα στις Ψυχοκόρες

Ψυχοκόρες Σώτος Μαρίκα γάμος

Η Μαρίκα δεν αργεί να αποκτήσει άνεση στο σπίτι του διπλωμάτη, ενώ εκείνος κινεί τις διαδικασίες για να βγάλουν τις άδειες για τον επικείμενο γάμο τους. Την ίδια περίοδο, στο ιατρείο του Σώτου εμφανίζεται τυχαία η Δεσποινιώ που θέλει να κάνει εξετάσεις (καθώς θα κολλήσει σύφιλη). Ρωτάει για την αδελφή της και το αγόρι παρόλο που έχει φύγει από το πατρικό του, δέχεται να την πάει εκεί για να συναντήσει τη Μαρίκα. Ομως, όταν και οι δύο φτάνουν στο αρχοντικό του Κοτρώτση απογοητεύονται καθώς η κοπέλα έχει μαζέψει από εκεί τα πράγματά της και έχει φύγει.

Ετσι, η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να φέρει πίσω τη μεγαλύτερη από τις αδελφές Πολύζου και τα καταφέρνει. Η Μαρίκα τρέχει να συναντήσει μετά από καιρό την αδελφή της, όμως δίπλα της βλέπει και τον Σώτο, τον οποίο αποφεύγει. «Εμαθα πως παντρεύτηκες», της λέει και εκείνη σπεύδει να του πει πως αυτό θα το κάνει σε λίγες ημέρες. Τότε μην αντέχοντας να τη χάσει για δεύτερη φορά στη ζωή του, της μιλά. «Μαρίκα, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου. Μην το κάνεις. Το ξέρω πως κι εσύ με αγαπάς. Ο ένας γεννήθηκε για τον άλλον. Πώς θα μπορέσεις να δεχτείς κάποιον άλλον για άντρα σου;», της λέει με οργή, ενώ η Μαρίκα του εξηγεί πως έτσι κι αλλιώς η σχέση τους ήταν λάθος. «Δεν είναι ποτέ λάθος κάτι που γίνεται με αγάπη. Συγχώρεσέ με, δεν έπρεπε να σε αφήσω ποτέ», συμπληρώνει.

Την ίδια ώρα, ο διπλωμάτης γράφει μια επιστολή στη Μαρίκα, όπου και της εξηγεί πως δεν αντέχει να της στερήσει την ελευθερία της σε αυτή την ηλικία. Την εξασφαλίζει οικονομικά και την αφήνει να βρει τον αληθινό έρωτα. Η Μαρίκα πέφτει στην αγκαλιά του Σώτου και οι δυο τους ζουν μαζί και ευτυχισμένοι στο χωριό εκείνης, στην Κρυοπηγή Θράκης.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24