Σασμός 13/6: «Ο γιος σου ξέκανε τον αδερφό σου και τον γιο μας!» - Αποκαλύπτεται η διπλή δολοφονία που θα σοκάρει

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός 13/6: «Ο γιος σου ξέκανε τον αδερφό σου και τον γιο μας!» - Αποκαλύπτεται η διπλή δολοφονία που θα σοκάρει

Την Πέμπτη 13/6 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τον Σασμό με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Ένας δολοφόνος θα αποκαλυφθεί, καθώς και μια έκρηξη θα αναταράξει ξανά τις ισορροπίες για μια ακόμη φορά.

Δείτε επίσης: Σασμός: «Τέλος το αίμα!» - Η Καλλιόπη κάνει σασμό πάνω από τον τάφο του Μαθιού

Οι σημερινές εξελίξεις 13/6 για τον Σασμό

Επεισόδιο 140

Ο Χρήστος εκδηλώνεται και προβαίνει σε μία ερωτική εξομολόγηση στη Στέλλα, που την εντυπωσιάζει. Εκείνη, ωστόσο, έχει ακόμη ενδοιασμούς για την πρόταση γάμου που εκκρεμεί. Ο Μανόλης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μη φύγει από την Άνω Ποριά, οδηγώντας τον Παντελή και την Άννα σε απελπισία. Μία κουβέντα του με τον Μαθιό και τη Βασιλική, θα δρομολογήσει εξελίξεις.

Ο Αστέρης γλιτώνει από μία ακόμη απόπειρα εναντίον του, την ώρα που ο Μανούσος παραμένει άφαντος και οι Μουντάκηδες εστιάζουν στον επόμενο στόχο τους. ‘Ενα νέο τηλεφώνημα του Αντρέα από το εξωτερικό θα προβληματίσει τον Τηλέμαχο, την ώρα που η αδυναμία σύλληψης του Μανούσου, φέρνει τον Αντώνη στα όριά του.

Δείτε επίσης: Σασμός: Ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και αποχαιρετάει με συγκίνηση - Το αντίο αγαπημένου ηθοποιού

Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική αγωνιούν για το επόμενο χτύπημα, ο εφιάλτης απέχει πολύ ακόμα από το να φτάσει στο τέλος του. Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα, εναντίον του Παύλου αυτή τη φορά, ενώ ο Ρούσσος Σταματάκης* επιστρέφει στο χωριό, και όλες οι ισορροπίες θα ανατραπούν.