Τέλος για το Προξενιό της Ιουλίας: Το "αντίο" του Μελέτη Ηλία με backstage φωτογραφίες- «Αντίο Γιωργίκη! Το άξιζες το μαχαίρι...»

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος για το Προξενιό της Ιουλίας: Το

Ολοκληρώθηκαν και επίσημα τα γυρίσματα της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας που παίζει με μεγάλη επιτυχία στον ALPHA. Μπορεί εμείς ακόμα να βρισκόμαστε στο σημείο όπου η Ιουλία είναι ακόμα εξαφανισμένη με το μωρό της, ωστόσο, όχι μόνο θα συλληφθεί αλλά θα την βάλουν και σε ψυχιατρικό άσυλο από το οποίο βγαίνει έπειτα από 3 χρόνια όταν πια το παιδί της θα είναι 4 ετών.

Ο Μελέτης Ηλίας που υποδύεται τον σκληρό Γιωργίκη Προβιό που έχει κάνει κόλαση την ζωή της Ιουλίας μετά την ανακάλυψη του πως το παιδί δεν είναι δικό του αλλά από την παράνομη σχέση της με τον Γρηγόρη Ραζίνη, αποχαιρέτησε τον κόσμο αλλά και το ρόλο του.

Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, ο Προβιός θα πέσει νεκρός μέσα στο δωμάτιο του από μαχαιριά στην κοιλιά. Η Ιουλίας θα συλληφθεί με την κατηγορία της δολοφονίας και θα δοθεί μάχη τόσο για να αθωωθεί αλλά και να βρουν το εξαφανισμένο παιδί της.

Η ανάρτηση του Μελέτη Ηλία για το φινάλε της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός δημοσίευσε backstage φωτογραφίες από την τελευταία του σκηνή στην σειρά όπου ξεψυχάει και έγραψε στην λεζάντα του:

«Αντίο Γιωργίκη.....
Το άξιζες το μαχαίρι.....
Ήσουν μεγάλος μα....ας......
Wrap χτες για το Προξενιό μας....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μίσος σας.... και την αγάπη σας.....
Σαν Γιωργίκης... Σαν Μελέτης....
Ας ελπίσουμε όλοι οι Γιωργικιδες γύρω μας να έχουν το τέλος που τους αξίζει...»


Τι θα δούμε απόψε (Επεισόδιο 92) στο Προξενιό της Ιουλίας

Ο Ζαφείρης, γεμάτος ενοχές για την απρόσμενη εξέλιξη στη διαμάχη του με τον διαβόητο Σωτηράκη, δείχνει αποφασισμένος να μην τον αφήσει ατιμώρητο για ό,τι έχει κάνει στην αγαπημένη του Ζανέτ. Κι ενώ ο Χρήστος σκέφτεται αν θα μπορούσε να είναι ο νονός για τη μικρή κόρη της Ιουλίας, εκείνη σκέφτεται πως πλέον είναι η στιγμή να πει στον Γρηγόρη ότι το μωρό είναι δικό του. Είναι αποφασισμένη να το κάνει και πράγματι όταν ο νεαρός άντρας πηγαίνει στο κρησφύγετο να τη δει και να της πει ότι την ψάχνει παντού ο Γιωργίκης, εκεί ξεκινάει να του κάνει μια κουβέντα, αλλά την προλαβαίνουν τα νέα. «Η Φιλιώ είναι έγκυος. Θα γίνω κι εγώ πατέρας», της ανακοινώνει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Στο τέλος όλοι οι ήρωες θα...» - Αποκλειστικό spoil από την Ευγενία Ξυγκόρου

Ετσι για μια ακόμα φορά ανατρέπεται η εξέλιξη της ιστορίας. Στο μεταξύ, ο Ζαφείρης βιώνει μεγάλο πόνο λόγω της απροσδόκητης δυσάρεστης εξέλιξης στην ιστορία του με τη Ζανέτ και γι’ αυτό, προκειμένου να διαχειριστεί το αβάσταχτο ψυχικό του βάρος, πάει να εξομολογηθεί στον Επιφάνειο.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της. «Χρήστο μου, και βέβαια θέλω να το βαφτίσεις εσύ. Αυτό θα μου έδινε μεγάλη χαρά. Με κάνεις πολύ ευτυχισμένη που νιώθεις έτσι για εκείνη και δεν είσαι θυμωμένος μαζί μου», του απαντάει. Το όνομα όμως που της προτείνει, ως νονός, της προκαλεί μεγάλη αμηχανία αφού θέλει να βγάλει τη μητέρα του, την Ευγενία.

Στη Λάρισα, ο Αλκης έχει να κάνει μια πρόταση στην Αλεξάνδρα που θα την αφήσει άφωνη. Το ίδιο άφωνη όμως θα μείνει και η Κυριακούλα, που, ενώ κανονίζει να συναντηθούν οικογενειακώς με τον Αλκη και τον πατέρα του, προκειμένου να γνωριστούν, έρχεται αντιμέτωπη με ένα φάντασμα από το παρελθόν της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ιουλία ετοιμάζει τα βαφτίσια του μωρού της, προσπαθώντας να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Γρηγόρης με τη Φιλιώ θα γίνουν γονείς.

Ο Ρήγας μαθαίνει για την εξαφάνιση της αδελφής του και γίνεται έξαλλος με τη μάνα του, που δεν του το είχε πει. «Είναι δυνατόν να μου έχεις κρύψει τέτοιο πράγμα; Η Ιουλίτσα μας έτρωγε ξύλο από τον Προβιό και τώρα έχει χαθεί κι εσύ δεν μου λες κουβέντα;», της φωνάζει. «Ηρέμησε, αγόρι μου. Για καλό το έκανα. Είσαι εδώ μέσα. Εχεις τα δικά σου. Δεν ήθελα να σε φορτώσω και με άλλα». «Τι είναι αυτά που λες; Και ήξερες τι περνάει εκεί μέσα και δεν είπες κουβέντα; Δεν θα βγω από εδώ μέσα; Θα σκοτώσω τον Προβιό με τα ίδια μου τα χέρια», της ξαναλέει.

Ο Ρήγας είναι σε έξαλλη κατάσταση. Εν τω μεταξύ, η Χάδω με τη σειρά της είναι στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης αφού δεν έχει κοντά της το μωρό και μαλώνει συνέχεια με τον Γιωργίκη για το πού βρίσκεται το παιδί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Νεκρό το παιδί της Φιλιώς - Ο Γρηγόρης την κατηγορεί, «Δεν έχασε την ευκαιρία»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Γιωργίκη - Οι δυο γυναίκες που τον μαχαίρωσαν

Το προξενιό της Ιουλίας: «Η Ευγενία είναι κόρη σου!» - Η Φιλιώ ξανά έγκυος και ο Γιωργίκης με το παιδί της Ιουλίας νεκροί

Το Προξενιό της Ιουλίας: Όλοι ένοχοι για τη σφαγή του Γιωργίκη - Πως έγινε το φονικό!

Το προξενιό της Ιουλίας (19/6): Ο Γιωργίκης βρίσκει την Ιουλία και την πετά ξανά στο υπόγειο - «Αφήστε με! Τι παιδί μου!»

Το προξενιό της Ιουλία (18/6): Η Φιλιώ αποβάλει - Την πηγαίνει στα χέρια ο εραστής της στο νοσοκομείο

«Η Μάγισσα»: Αυτός είναι ο παρτενέρ της Μαρίας Κίτσου στο prequel της σειράς!

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ» - Αποβάλλει κι εκείνος ξεσπάει πάνω της

To προξενιό της Ιουλίας: Η ζωή της Ιουλίας μετά το ψυχιατρείο - Γυρνάει στον Προβιό και βλέπει ένα άλλο παιδί

Το Προξενιό της Ιουλίας: Νέος γύρος βασανιστηρίων για την Ιουλία και στη φυλακή - Η αλήθεια για τη μητέρα που είχε βιαστεί και έδωσε για υιοθεσία το παιδί της στη φόρα

Το προξενιό της Ιουλίας: Νεκρό το παιδί της Φιλιώς - Ο Γρηγόρης την κατηγορεί, «Δεν έχασε την ευκαιρία»