Ο παράδεισος των κυριών (12/6): Ο Σίμος τρελαίνεται μέσα στην φυλακή - «Σε παρακαλώ πάρε με μια αγκαλιά»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (12/6): Ο Σίμος τρελαίνεται μέσα στην φυλακή - «Σε παρακαλώ πάρε με μια αγκαλιά»

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών. Ο Σίμος μετά την φυλάκιση του χάνει σιγά σιγά το μυαλό του μέχρι που θα πάρει το όπλο και θα πυροβολήσει την Αμαλία. Παράλληλα, εκείνη κάνει σχέδια για να φύγει για πάντα από την Ελλάδα μαζί με τον Ντίνο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 158

Ο Πάρης, περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ, διεκδικεί το δικαίωμά του να ζήσει με τη γυναίκα του και να φτιάξουν την οικογένειά τους. Ετσι απευθύνεται στον δικηγόρο του, αλλά επισκέπτεται και τον ίδιο τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο, και πάλι όμως τσακώνονται άσχημα. Η Γεωργία από την άλλη συγκινεί τη Μιράντα, που φαίνεται διατεθειμένη να μιλήσει στον Χριστόφορο για να κάνει στην άκρη και να επιτρέψει στη Γεωργία, τον Πάρη και τα παιδιά τους να ζήσουν μαζί.

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα βρίσκει το πιστόλι του Χρήστου και ετοιμάζεται να τον σκοτώσει. Παράλληλα, η Αμαλία επισκέπτεται τον Σίμο στο κρατητήριο και του επιβεβαιώνει ότι θέλει να χωρίσουν, ενώ ήδη με τον Ντίνο έχουν δρομολογήσει σχέδιο για να φύγουν κρυφά.

Στο μεταξύ, η Αμαλία λέει στη Μιράντα: «Δεν θα ήθελα να αφήσεις τη δουλειά σου στον “Παράδεισο”, γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Αφού χωρίζω με τον Σίμο, προτιμώ να ταξιδέψω για λίγο καιρό μόνη μου», ενώ ο Ντίνος εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα: «Αποφάσισα να πουλήσω το κτίριο του “Παραδείσου”, όχι όμως και την επιχείρηση και να εξαφανιστώ με την Αμαλία».

Την ίδια ώρα, ο Λεβί αποφασίζει να επιστρέψει στη χώρα του, ενώ ο Σωτήρης παρεξηγεί την σχέση του με την Ολγα. Λίγο αργότερα ο Χρήστος ενημερώνει τη Στέλλα και τη Ματούλα: «Θα έρθει να σας δει η Μιράντα. Κανονίστε να είστε φρόνιμες».

Διαβάστε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Ο Ντίνος νεκρός - Η ανατρεπτική τελευταία σκηνή της σειράς