Το Ναυάγιο: Αυτό είναι το γλυκόπικρο τέλος της Ειρήνης - Χήρα και μητέρα δυο παιδιών

Έτσι θα καταλήξει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Αυτό είναι το γλυκόπικρο τέλος της Ειρήνης - Χήρα και μητέρα δυο παιδιών

Η σειρά Το Ναυάγιο, οδεύει προς το φινάλε της, με την δίκη για την δικαίωση των θυμάτων του Φοίνιξ να έχει ξεκινήσει, όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε 11/6 στο MEGA. Η Ειρήνη καταπιεσμένη από τον Ιπποκράτη για να καταθέσει υπέρ του Βασιλείου, θα κάνει τελικά αυτό που της λέει η καρδιά της, να καταθέσει υπέρ των ανθρώπων που πέθαναν στα παγωμένα νερά.

Ωστόσο, το μαρτύριο δεν έχει τελειώσει για την Ειρήνη. Στην προσπάθεια της να βρει στοιχεία για την δολοφονία της Κλαίρης και της Ευγενίας, ο άνδρας της θα την καταλάβει και θα την χτυπήσει άσχημα όταν θα βρεθούν μόνοι στο σπίτι τους. Λίγο αργότερα, ο Αντώνης θα δει τα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της.

Αυτό όμως δεν θα είναι το τέλος της Ειρήνης, που έχει αντέξει τόσα πολλά μετά το θάνατο του Απόστολου. Όχι μόνο ο Βασιλείου θα πάρει αυτό που του αξίζει, αλλά και η πρωταγωνίστρια μας θα βρει επιτέλους την γαλήνη μετά από πολλές φουρτούνες στη ζωή της.

Αυτό είναι το γλυκόπικρο τέλος της Ειρήνης στο Ναυάγιο

Το Ναυάγιο Ειρήνη

Το άψυχο σώμα της Κλαίρης θα βρεθεί στον κήπο κάτω από τις τριανταφυλλιές, ενώ της αδελφής της, Ευγενίας, στη θάλασσα. Και στις δύο περιπτώσεις, τα στοιχεία πίσω από τις δολοφονίες οδηγούν στον αξιωματικό του Λιμενικού και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η αστυνομία θα πάει στο σπίτι του για να τον συλλάβει.

Εκείνος, έχοντας την Ειρήνη όμηρό του και το πιστόλι του στον κρόταφό της, πανικοβάλλεται όταν νιώθει πως η αστυνομία τον έχει περικυκλώσει και τελικά τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Παρά το αρχικό της σοκ, η Ειρήνη θα συνεχίσει τη ζωή της στο πλευρό του Αντώνη, έχοντας πάντα τον Ορφέα κοντά της, αφού θα αναλάβει την πλήρη επιμέλεια του.

Μάλιστα, θέλοντας η Στέλλα να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το παιδί της, που νιώθει πως είναι ζωντανό, έρχεται σε επαφή με τη Μαριάννα τη μαία της, η οποία και της αποκαλύπτει την αλήθεια. Δηλαδή το παιχνίδι που έστησε ο Σάββας με τον Ιπποκράτη, πίσω από την πλάτη της, για να πάρει το παιδί εκείνης. Η αλήθεια τη συγκλονίζει και δεν διστάζει να βγάλει από τη ζωή της ακόμα και τον ίδιο τον πατέρα της, ωστόσο η σχέση της με τον Βασίλη τής δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει. Αντίστοιχα, η Ειρήνη που αγκαλιάζει μετά από τόσους μήνες το παιδί της, νιώθει ευλογημένη και πως για πρώτη φορά μετά από καιρό η ζωή τής χαμογελά, γράφει το TV24.