Σασμός: Παντρεύεται μετά από τρεις χωρισμούς - Κυκλοφόρησε φωτογραφία από το γλέντι του γάμου

Πάει το μυαλό σας για ποιο ζευγάρι πρόκειται;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Παντρεύεται μετά από τρεις χωρισμούς - Κυκλοφόρησε φωτογραφία από το γλέντι του γάμου

Ο Σασμός φτάνει στο τέλος του σε λίγες εβδομάδες και αυτές τις ημέρες βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα μιας νέας βεντέτας. Αυτή την φορά όμως Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Οι Μουντάκηδες θέλουν να εκδικηθούν για το θάνατο του Λάζαρου και όλοι έχουν μπει στο στόχαστρο τους, ακόμα και ο μικρός Πετράκης.

Όπως είδαμε ήδη επιχείρησαν να σκοτώσουν τον Αστέρη και θα συνεχίσουν με μια νέα προσπάθεια. Αν ούτε και τότε τα καταφέρουν επόμενος τους στόχος είναι ο Παύλος που ήδη γνωρίζει τι τον περιμένει.

Παράλληλα όμως, συμβαίνουν και άλλα γεγονότα. Η Θοδώρα είναι έγκυος στο παιδί του Γιώργου (δείτε ποια θα είναι η κατάληξη της), ενώ ο Χρήστος έχει κάνει πρόταση γάμου στην Στέλλα την οποία και φυσικά θα δεχθεί. Θα καταφέρει να ζήσει το παραμύθι που πάντα ήθελε αλλά με τον Αστέρη, τον Άγγελο και τον Γεράσιμο δεν κατάφερε;

Δείτε επίσης: Η μοίρα θα τους παίξει ένα σκληρό παιχνίδι - Το φινάλε Αργυρώς και Αστέρη στο τελευταίο επεισόδιο

Ο γάμος Στέλλας - Χρήστου στον Σασμό

Τελικά, ο πόθος της Σοφίας Καμαριωτάκη να καμαρώσει την κόρη της στο πλευρό ενός μορφωμένου άντρα θα γίνει πραγματικότητα, αφού η Στέλλα θα παντρευτεί με δόξα και τιμή τον Χρήστο Γιακωβάκη, τον εισαγγελέα της Κρήτης. Στον γάμο που θα είναι παρόντες όλοι και θα γίνει φυσικά στο χωριό, θα εμφανιστεί και η Σοφία, που σεναριακά απουσιάζει από την τελευταία σεζόν της σειράς. Τα βλέμματα όλων όμως θα κλέψει το όμορφο ζευγάρι....

Ήδη στα social media κυκλοφόρησε φωτογραφία spoiler κατά την διάρκεια του γλεντιού του γάμου, με το ζευγάρι να χορεύει τον πρώτο χορό. Αυτή είναι μια από τις τελευταίες σκηνές που θα παρακολουθήσουμε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Σασμού, έπειτα από τρία χρόνια προβολής.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Νεκροί Βασιλική και Μαθιός - Αυτό είναι το δακρύβρεχτο τέλος τους στη σειρά!